Naturálon hogy kell edzeni, hogy biztosan ne legyen túledzés a vége?
Segítenél, hogy mit rontok el?
Illetve az edzéstervedet is szívesen elolvasnám!
Ok, leírom az ajánlott edzéstervet, abból fogd látni, hogy mit rontasz el. Ez tömegnövelő terv, ha ez a célod.
Összetett gyakorlatokból heti 10-14 munkasorozatot végezz 5-6 ismétléssel.:
fekvenyomás, fejfölé nyomás, evezés, vagy széles lehúzás vagy széles húzódzkodás, guggolás, felhúzás, vádli
Izoláltból heti 3-4 széria:
pl. kalapács bicepsz, egykezes tricepsz fejfölött, oldalemelés, hátsó váll. Ezeket figyelni kell, ha kap eleget az összetett gyakorlatoktól, akkor nem is kell végezni (bicepsz, tricepsz)
Mivel relatív nagy súllyal dolgozol, hamar előfordul, hogy nem elég a regenerálódási idő, akkor lehet felezni is a munkasorozatok számát egy adott héten, vagy mehet könnyűsúlyos deload.
Makrók, kalória legyen rendben és a pihenés nagyon fontos. Naturalban a kevesebb néha több!. Edzésre legyen feltötlve a CH raktáraid. Esetleg napi 5 gramm kreatin mehet még.
Ha betartod ezeket nőni fogsz, mint akit húznak. Végezheted teljes test edzésben is, de azt bírni kell idegileg is, a relatív nagy súlyok miatt. Én egy idő után kettéosztottam: hát, bicepsz, láb, másik nap: mell, váll, tricepsz
Köszönöm szépen a hasznos választ, le is jegyzeteltem.
Az általam leírt edzéstervből hogy lehetne kihozni a legtöbbet? Amitől fejoődni is lehetne? (Nagyon szeretem a saját testsúlyos gyakorlatokat is)
Én azt javasolnám akkor, hogy hétfő felsőtest súlyzós edzés 4-6 ism, szerda láb+has, péntek saját súlyos.
Nem a korábbi válaszoló voltam!
Nincs mit, örülök, ha segítettem valamennyit.
Saját testet tegyél be deloadkor. Úgysem lehet folyamatosan bírni a nagy súlyos edzést. De ezt úgyis érezni fogod. Van, hogy egy komplett edzést kihagyok, mert muszáj visszatölteni + regenerálódni. Pont jó a havi 12 alkalmas bérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!