Túledzhetem magam ennyi sorozattal?
Pull napomon ezeket végzem:
Hátra evezek döntött törzzsel, negatív húzódzkodok, inverz evezek, lehúzok.
Bicepszezek állva és ülve.
Ezeket 3 sorozatban végzem, inkább a húzódzkodás elsajátítására összpontosítok.
Emellé hasazok, oldalemelek hátsó és oldalsó vállra, illetve hiperhajlítok még, de ezek mindennap edzhető izmok.
Viszont másfél-két óráig vagyok a teremben. Elvileg másfél óránál tovább semmiképp nem jó edzeni. És mi van, ha nekem azért ilyen hosszú az edzésem, mert sokat pihenek, állandóan kimegyek wc-re, mert sok vizet iszok stb?
Izmonként nem végzem túlzottan sok gyakorlatot, úgy gondolom. Illetve nem is a legdurvábbakat végzem hátra. Egyelőre pár hétig még nem felhúzhatok, a húzódzkodás pedig nem is megy még saját súllyal. Illetve igyekszem inkább koncentráltan edzeni, és nem csak gyilkolni magam.
Ne eddz minden nap! Nem tesz jót. Inkább heti 3* járj el kb., utána pedig legyen pihenőnapod.
Szerintem jó a sorozatod. Ez különben kárra edz. Ajánlom, hogy csinálj kardió edzést, hasedzést, vádlit, comb és hátizomerősítést is! 😊
Heti 4-szer edzek.
Lábra nem edzhetek még pár hétig. Push-pull bontásban edzek.
Állíts be a telefonodon időzítőt a pihenőidődnek.Nekem is ez volt,5 percet telefonoztam meg beszélgettem,most mindig beállítok 1-2 perces időzítőt és láss csodát 2 óra helyett meg tudom oldani 1 óra-1 óra 15 perc alatt :D
Ha az első hat gyakorlatot csinálod amit írtál még nem sok de ha emellé még megy oldalemelés és hiperhajlítás akkor már vagy 8-9 gyakorlatot csinálsz annyi már tényleg nem kell,ha ez egy edzésben megy szerintem max 6-7 menjen annyi is elég
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!