Hogy kezdjen neki egy kezdő az edzésnek?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon kezdő vagyok, hasprést nemtudom megcsinálni. Neten kerestem nem találtam ennyire kezdőknek való edzés tervet. Valaki tudna segíteni, hogy hogy is kezdjek neki?2021. nov. 17. 20:29
11/15 anonim válasza:
Ja h felsz a teremtol 😅 ugy nem lesz egyszeru...
12/15 A kérdező kommentje:
Én nem írtam ki semmilyen kérdést, 9 hónapos a fiam nem is tudnék terembe járni,nincs aki vigyázzon rá és anyagilag sem engedhetem meg magamnak. Azt szerettem volna tudni, hohy otthon hogyan is kezdjen neki az edzésnek egy kezdő, ako a terhesség, szülés miatt nincs kondiba, fáj ha elkezd hosszabb ideig tornázni. Igen ott lent fáj. De ti itt csak sértegetni tudjátok az embereket, ismeretlenül olyan nagy a szátok, de biztos itt élitek ki mert a való életben megsem mertek szólalni.
2021. nov. 19. 14:03
13/15 anonim válasza:
Jól van na! Sajnáljuk! Nem tudtuk, hogy egy csóró vagy.
14/15 A kérdező kommentje:
Majd ha lesz gyereked inkább neki veszel valamit azon a pézen amit teremre koltené te majom
2021. nov. 19. 14:54
15/15 anonim válasza:
Tényleg van gyereked, te majom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!