Hogy kezdjen neki egy kezdő az edzésnek?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon kezdő vagyok, hasprést nemtudom megcsinálni. Neten kerestem nem találtam ennyire kezdőknek való edzés tervet. Valaki tudna segíteni, hogy hogy is kezdjek neki?2021. nov. 17. 20:29
1/15 anonim válasza:
Menj le a terembe jóskagyerek, ne otthon fappolj és netezz :D
2/15 anonim válasza:
Keress meg egy JÓ személyi edzőt! Ha ez megvan, akkor ő majd mondja a továbbiakat.
3/15 anonim válasza:
Leülni le tudsz?
Hanyattfekvés megy egyedül, vagy ahhoz is segítségre van szükség?
5/15 A kérdező kommentje:
Ti milyen kedvesek vagytok, menjetek ti a....
2021. nov. 18. 10:07
6/15 A kérdező kommentje:
Terembe meg menjetek ti covidot kapni na csá
2021. nov. 18. 10:07
7/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
Miért írod ki kétszer ugyanazt a kérdést? :))
Nem rosszból, tényleg csak kíváncsi vagyok.
Nem olyan válaszokat kapsz, amilyeneket remélsz?
9/15 anonim válasza:
(Tudom, hogy trollkodsz, nem kell őszinte választ írni, mert nem is tudnál. De miért nem jössz fel a pincéből a napvilágra kicsit mozogni, kimozdulni? Nincsenek barátaid, vagy ismerősök esetleg?)
10/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ez a tápkiegészítős ducibuci. Ő lakik a pincében. Ez a kérdező lehet, hogy a padlásra van bezárva. Ne bélyegezzük meg őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!