Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzőterv jó lesz nekem?...

Ez az edzőterv jó lesz nekem? Ment átmozgatás 1 hónapig.

Figyelt kérdés

[link]

Illetve néha ha nincs annyira időm akkor a mell - bicepsz + alkart szét szedném 2 napra.

2021. nov. 8. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemrossz, nagyon hasonlit az edzesemre, de kicsit sok.. a lab az brutal 😀 en kivennek 2 gyakorlatot.. guggolas, labtolo, merev labas sztem eleg egyszerre boven. A hat vall trinyo az jo. Mellre viszont eleg sztem 3 gyak varialva.. pl 2 fele nyomas meg egy tarogatas. A tobbi kicsit alkar centrikus meg h miert van 2 alkar gyakorlat kozott egy koncentralt bicepsz.. 2 sorozat 😀 eleg 2 bicepsz gyakorlat siman meg egy alkar ha nagyon akarod, de akkor mar csukjazz meg hasazz is ha ennyire belemesz.. 😀
2021. nov. 8. 10:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen a lábat néztem én is, hogy eléggé húzós már ránézésre is, az elején az biztos nem fog így menni.

Hasazni szoktam általában egy erősebb hasat otthon hétvégén kombinálva különböző gerinc, derék gyakorlatokkal. Meg egy könnyebb hasat a hét közepén.

2021. nov. 8. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyi nyomjad. Csak egyel meg aludj melle eleget 😀
2021. nov. 8. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Guggolás 12,10,8,6

Elölguggolás 15,12,10,8

Lábtolás 20,15,12,10

Sissy guggolás 3x amennyi megy

Merevlábas felhúzás 15,12,10,8

Lábhajlítás fekve 4x15

Vádli állva: 4x20+

Vádli ülve 4x20+*

Ha ezt tisztességessen, progresszívan végig tolod annak hányás a vége

2021. nov. 8. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd kitapasztalod
2021. nov. 8. 13:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Kezdésnek ez sok szerintem,inkább próbáld ki elsőnek a teljes testes vagy alsó/felső felosztást hogy jobban begyakorold az alapokat és utána bontsd szét.Kétszer megedzeni kicsit könnyebben egy effektívebb módszer,kezdőknek biztosan mert nem kell nagyon keményen szétbaszni az izmokat mint aki mondjuk 5 éve csinálja.

Kezdőnek szerintem rohadtul értelmetlen 4 bicepsz gyakorlatot csinálni,3 sorozat is bőven elég.

Azt meg nem tudom melyik észlény találta ki hogy a felhúzást utolsó gyakorlatnak menjen miközben az egyik legfárasztóbb gyakorlat és a legnagyobb súlyt lehet mozgatni vele.

2021. nov. 8. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Gyurodába tudnék kérni 10 ezer lcal-os étrendet?
2021. nov. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!