Mi értelme van ennek az álszenteskedésnek, hogy sokan azt mondják, hogy otthon is lehet rendesen edzeni? A saját testsúlyos gyakorlatok talán jók átmozgatásra, de valljuk már be, hogy nem csak erősödésre, de az erőszint fenntartásához is kevés..
Szia!
Én most is tudok edzeni.Van saját edzőtermem is a házamnál, garázs mellé építettem kb80 négyzetméter.
Alap gépek, állványok, rudak súlyok megvannak.Fenn a falon lapos tv hogy a Fatmagült délután, reggel az asztroshowt is tudjam nézni edzés közben.
Néha a haverok is bekösszönnek, ilyenkor megnézzük ki mennyit fejlődött fekvenyomásban, guggolásban, vagy felhúzásban.
Amúgy ha társaságra vágyom, egyik haverom termébe járok, mert igazolt versenyző is vagyok, ott többen vagyunk, kicsit jobb mint egyedül edzeni.
Mostanában kezdek átállni az erőemelésre, könnyebb mint leszálkásítani, mert itt csak az erő a fontos.
Béla48F
147kg
197cm
kar55-56 cm,elkezdett nőni az erőemeléstől.
Akinek van házi terme az könnyen beszél...
Konnyebb osztani az "eszet", de ezeket nagy elegedettseggel toltheti el, hogy mostaztannagyonmegmondta.
Van, aki meg elvan az otthoni sajat testsulyossal, meg kezisulyzoival. Ami tok jo, en irigylem oket 😀 Egyebkent tenyleg nem lehet a kettot egy pakkra venni (ez of course nem vonatkozik a garazsba full felszereltesekre... netan az istalloba 😂).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!