Mi értelme van ennek az álszenteskedésnek, hogy sokan azt mondják, hogy otthon is lehet rendesen edzeni? A saját testsúlyos gyakorlatok talán jók átmozgatásra, de valljuk már be, hogy nem csak erősödésre, de az erőszint fenntartásához is kevés..
Én a vaterán ,jófogáson vettem mindent.Semmit se vettem boltbol,és kifogtam bagatel összegért rudat,tárcsákat,padot...
Amikor évekkel ezelött megvettem az eszközeimet szép lassan otthonra,akkor mindenki csak röhögött.Nem menö otthon edzeni,ugyanmár!!
Üzenem nekik:Most is röhögjetek!!
Pont a fekvenyomás rossz példa, mert egyrészt szemben a bonyolultabb gépekkel egy kétkezes súlyzót tartani otthon súlyokkal nem nagy helyigényű, de ha nincs is, ha 160 kilót nyomsz, akkor gondolom nem 50 kiló vagy. Emeleltt ez egy átmeneti időszak, fekvőtamaszban az intenzitás és az ismétlésszám növelésével kicsivel erőnlétibb lesz az edzésed, de az sem felesleges, majd utána visszatérsz a normál kerékvagásba.
De ha komoly eröemelő vagy, akkor amúgy is egyesületnél edzel, ott meg most is szabad. Ha meg nem, hanem csak kocaerőemelő vag, akkor miért rinyálsz?
"Akinek van házi terme az könnyen beszél..."
Nem kell házi terem, egy fekpad kell, egy állvány, rúd (egykezes, kétkezes), meg sok-sok súly. használtan (pl vatera) olcsón beszerezhető. Aki hobbi szinten edz és nem versenyre készül, annak ez bőven elég egy jó fizikumhoz, aki mást mond, az hazudik!
"Aki guggol 200 kilóval az cseszheti a saját testsúlyos gyakorlataitokat."
Akkor emelgess másokat! Asszony mekkora? Hát a szomszédé? Csak meglesz az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!