Kezdő vagyok. Tudok izmot építeni kalóriadeficitben is?
Mivel fogynom is kellene, kisebb kalóriadeficitre gondoltam. 80kg vagyok, 70 vagy alá szeretnék menni. 1400kcal körül ennék. Viszont szeretnék izmosabb is lenni, emiatt súlyzós edzéseket is csinálnék, kb 1.5g proteint vinnék be/tskg. Szerintetek így izmosodhatok is (ha korábban sosem edzettem súlyokkal, tehát kezdő vagyok).
Ha nem, akkor mit javasolnátok, hogy álljak neki a dolognak? Először kardióval fogyás és aztán ha lefogytam, utána próbáljak minimális többletkcal-val izmot építeni?
Kicsit el vagyok már veszve, annyi mindent olvastam a témában..
N
Ha ilyen okos vagy, minek tetted fel a kérdést?
Saját fejed után mész és nem a tapasztaltabbra hallgatsz,utána meg csodálkozol hogy nem javul semmi..
Nem tudom melyik válaszoló vagy, de aki értelmesen írt a kérdésemre, mind lepontozásra került, szóval nem tudom most mire gondolsz kire kéne hallgatnom..
Szerintem végül kb azt írtam le, amit itt javasoltak. Úgysem fogok tudni komolyabb izmot építeni deficitben, de valamennyit számítani fog, nem fogok egy szottyadt tejeszacskó lenni ha lefogyok. Mellette csinálok mondjuk heti 2x30 perc intervall futást és kész. Nincs az az isten, hogy így rosszabb legyen az alakom, mint most. Innentől kezdve meg nem értem ezt a stílust, amit te hozol. Legalább akkor annyi eszed lenne, hogy leírnád te melyik választ írtad vagy mit javasolsz. De amíg ez nincs meg, nincs jogod beszólogatni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!