Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes natúr módban kimaxolni...

Érdemes natúr módban kimaxolni magam, mikor ha szednék mellé mást is könnyebben menne az izomépítés?

Figyelt kérdés

Könnyebben regenerálódnék,gyorsabban izmosodnék és kevésbé zsírosodnék, mellette jókat is ehetnék.Nem beszélve, hogy határ a csillagos ég, így fejlődésben.

Melyik út éri meg jobban és miért?

2021. okt. 9. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Én nem mondom azt,hogy szedjed vagy ne szedjed.Magánügy.Mindenkinek megvan a magához való esze,hogy leüljön és komolyan számba vegye az előnyöket és hátrányokat.

Ezután pedig eldöntheti hogy mit akar.

Most leírom hogy én ,sajátmagamra vonatkozólag ezt hogy tettem.

-Előszőr is későn kezdtem az edzést.Ezt úgy értve hogy eljárogattam én 17 évesen is,de mindig abbamarad.Aztán 40 voltam mikor elkeztem azon agyalni hogy mit csináljak.Valamit kell mert kezdesz lefele menni.

-Versenyezni eszembe se volt.És mint mondtam erre már késő.

Aztán talán egy kicsit jobb genetikaval áldott meg a sors,de még mindig közelse olyannal,ami arra utalna,hogy ebből lehet valami.

-Nem ebből élek,tehát nem feszülök rá.

Mostanra már Nem érdekel,hogy ki,mennyivel néz ki jobban,vagy mennyivel nyom fekve.

-Nem kell a strandon sem feszengenem a nőknek.Van családom.

-Arra is gondolok hogy az izomzat fentartása is meló,és nem akarok hirtelen összecsoffadni,ha mondjuk szednék valamit.

Aztán a másik megoldás,hogy egész életre szedni.

Ez sem opció.

-Inkább az élethosszig tartó egeszség megtartásában hiszek.

-Gyógyszereket nem szedek másmilyeneket sem,és biztos macera lenne ezzel foglalkozni.

-Aztán kitől szerezzem be?--

-Mennyire megbízható tisztaságú?

Szval nekem mindezek csak egy nyűg lenne a mindennapi életben.Erre nekem nincs időm.

-Sokminden más is érdekel és én erre nem akarnék még külön figyelni.

Összességében nekem ez sehol sem érte meg/érne meg.

2021. okt. 10. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:
70%
En 8 ev utan koxoltam eloszor. Igaz jo a genetikam meg a cuccra is jol reagalok de pl tobb haverom par ev konzigatas utan nyult cucchoz... kozelebe se volt pl az en fizikumomnak 🤷‍♂️ de ez sokmidenen mulik. Ugyse tudod meg mig nem csinalsz egy rendes kurat komoly edzessel meg etrendel.. lehet 1.heten feladod mert ugy gyullad a cucc h jarni se tudsz.. vagy csak nem ugy reagalsz nemolyan a genetikad. Vagy kockaztataz, bevallalod es majd meglatod vagy elengeded.
2021. okt. 10. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!