Wrisz kérdése:
Heti 6 edzésnél edzésenként 2 izomcsoportot edzek, vagy szétosszam úgy, hogy minden edzésre 1 jusson?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk edzésenként 2 izomcsoportot edzek ( 1.nap mellezek és vállazok, kedd 2.nap hátazok, 3.nap bicpesz tricepsz, 4.láb)
És ezt ismételgetve kijön az egész hét 1 max 2 pihenővel.
Vagy pedig jobb lenne ha szétosztanám? (pl.:1.nap mell, 2.nap váll..) Melyik javasolnátok izomépítés céljából? Válaszokat előre is köszönöm 18F
2021. aug. 29. 21:19
1/2 anonim válasza:
Tricepsz-bicepsz mehet egyben ebben a sorrendben, én minden mást szétszednék. A mell-váll kombót felejtsd el, a legnagyobb baromság(toló edzést húzó vagy láb kövesse ne toló). Levezetésként mehet egy kis has, vádli, kardió az edzés végén mikor mihez van kedved. Amugy nem kell nagyon ráfeszülni erre az edzéstervre, több profit is ismerek aki mindig arra edz ami "jólesik".
2/2 A kérdező kommentje:
Én is valahigy így gondoltam, köszi a megerősítést, szép estét!;)
2021. aug. 30. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!