Baj ha csak ennyit viszek be?
Figyelt kérdés
Sikerült lefogynom, most izmot szeretnék építeni. Már nem szeretnék tovább fogyni. Ma pl csak 1700 kalóriát vittem be, de edzettem is, és az elegendő fehérjét bevittem. Ez jólvan így?2021. aug. 10. 22:00
1/3 anonim válasza:
Ja, egyél fehérjét veresd a kemény edzéseket és az izom jön majd. Nem bonyolult.
3/3 anonim válasza:
hát nrm. tudom mik a paramétereid, de nehéz elhinni, hogy 1700 kcal-lal kalóriatöbbletben vagy. Ha. már egyáltalán nrm akarsz fogyni, akkor ne legyél kalóriadeficitben. én nő vagyok, 165cm/62 kg most, heti 6x edzem, egy edzés kb 600 kcal, emellett edzem 1800-1900 kcal körül és simán fogyok is mellette. Ha csak izmosodni szeretnék, nekem kellene kb 2200-2300 kcal egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!