Egy családnak ezek jók karácsonyra? Készüljek még mással is? Nem sértő, ha csak ennyit viszek?
A barátoméknál is fogok karácsonyozni, ott lesz a nővérének a 2 gyereke is. Ismerem őket, találkoztunk már, de nem túl közeli a kapcsolat. Ezeket kapnák a gyerekek:
-Kisfiú (7 éves): Lego (helikopteres, autós szett, az anyukája azt mondta, az még nincs meg neki), és egy jobb színesceruza készlet (nagyon szeret rajzolni, színezni)
-Kislány (5 éves): éneklős My Little Pony, mesekönyv, szintén ez a lovas téma és egy csillámos fürdőzselé, amit a vízbe kell tenni
Elég ez? Közös ajándékot kéne vennem? Mármint amit együtt tudnak használni... De mit? Nem tudom, van-e olyan társasjáték, amivel tud egy 5 éves is játszani, vagy ami lekötné.
Komolyan azt gondolom, hogy egy nem túl közeli kapcsolatban, amikor "csak" a barátod unokahugáról/öccséről van szó, ez még sok is. (Nálunk a rokon gyerekek, unokatesók kapnak kb ilyesmiket)
Ekkora gyerek még az angyaloktól/Jézuskától várja az ajándékot, még az is lehet, hogy nem fogja érteni, hogy tőled miért kapja :o
"Ekkora gyerek még az angyaloktól/Jézuskától várja az ajándékot, még az is lehet, hogy nem fogja érteni, hogy tőled miért kapja :o"
Ez azért szokás kérdése is.
Lehet, hogy szokás kérdése, de azt gondolom, hogy ha a kérdező és barátja egy párt alkotnak, akkor tök felesleges a kérdazőnek külön ajándékot vennie, vinnie (max csoki, vagy tényleg jelképes apróság), mert hogy a barát "nevében" már ott van a fa alatt az ajándék.
Szóval nem értem, miért kell külön ajándék? :o
Szerintem teljesen oké, még az "elvárthatónál" alaposabb is :)
Létezik sokféle társas 5-7 éveseknek, keress rá valami online játékáruházban, ahol korosztály szerint is lehet keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!