Mit vennél a családnak ajándékba, karácsonyra, ha összesen 20E forintod maradna rá?
7 embernek kell adnom, fejenként kb 2500 ft.
Apa, testvér, sógor, gyerek, anyós, após, nagyszülő.
:D
Szerintem úgy gondolta, hogy a téli gumi miatt/mellett ennyi marad.
Nálunk nincs borzasztó nagy ajándékozás. Kinek mire van szüksége, vagy apróság, ilyesmi.
De ha pl. sógornő vagy testvér lennék én nagyon örülnék kézműves natúrszappannak, ezt egy ezresért már tudsz venni, + ötletes, jópofa csomagolás.
Ha szeretsz magad ügyeskedni és a család is vevő rá: [link]
Apának miért nem vesztek közösen a testvérrel?
Sógornak miért kell ajándékot venni?
Anyósnak, apósnak miért?
Nagyszülőnek miért nem együtt vesztek a szülőkkel, tesókkal?
Semmi értelme ez a mindenki mindenkinek vesz valamit.
Mi már rég leszoktunk róla. Nem is lehet követni, hogy kinek milyen van éppen és anyagilag sincs értelme.
A legközelebbiek kapnak. Én anyukámnak és páromnak. Párom anyukájának és nekem. Közösen a gyerekünknek. Ennyi.
Én már több éve saját készítésű gasztroajándékkal kedveskedek, ŐSZINTÉN örül neki mindenki, komolyan. Én sem hittem volna, de pár éve nagyon-nagyon pénzszűkében voltam, és ez volt a legolcsóbb dolog (és mégsem egy pár zokni, vagy valami marhaság)
Amiket eddig csináltam:
- fűszerolaj
- karácsonyi müzli
- birsalmasajt
- zölddiólikőr
- mézeskalács
- egyéb sokáig eltartható aprósütemény
- házi májkrém (ez volt a férfiak közt eddig a legnépszerűbb, evőkanállal ették ki szenteste :D )
- sütinyalóka (gyerekek imádták)
- házi gumicukor
- házi alkoholos italok: pl. kókuszlikőr
A neten találsz recepteket, és számtalan ötletet, és klassz csomagolással teheted ünnepivé.
Nekem ez a gasztroajándék ötlet nagyon megtetszett!
Egyébként szerintem is felesleges a család apraja-nagyjának ajándékot venni. Szülő, testvér, nagyszülő. Pont.
Ebből csak stressz lesz, meg kötelezettség-érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!