Mit szólnátok hozzá, ha karácsonyra illatszert, kozmetikumot kapnátok ajándékba?
Nos,azon gondolkoztam előbb, hogy mit vehetnék nővéremnek karácsonyra.19 éves.
Szereti a füstölőket, mécseseket, gyertyákat, meditációs zenéket.Ilyeneket már kapott többször is, úgyhog idén valami másra gondoltam.Szépen tud sminkelni, de csak ritkán szokta magát sminkelni (sminkcuccai egyébként vannak bőven),a körömlakkokat is szereti,de abból már egész készlet lesz lassan:D
Ezenkívül szereti még a parfümöket,kozmetikai termékeket.
Viszont ötletem az nincs.Vagyis egy van,de nem tudom,nem-e illetlenség ilyet ajándékozni.
Egyszer kapott egyik osztálytársától egy playboy parfümöt.Na most láttam egy boltban díszdobozban egy ugyanilyen playboy parfümöt és dezodort.
Ez a parfüm nagyon tetszett neki,imádta.
Ezért gondoltam, hogy vagy ilyet veszek neki, vagy valami ilyesmi ajándékot.Pl.:szokott lenni ajándékdobozban tusfürdő,testápoló,sampon,fürdősó,masszírozós kesztyű.
Mit szólnátok ilyen ajándéknak?Illetlenség ilyet ajándékozni,vagy ha tudom,hogy tetszik neki az illat akkor nem?(Mármint a playboy parfüm és dezodor illata biztos,hogy tetszik neki.)
Vagy egyéb ötletek?
15/L
Ha azt írom ,hogy 'leszarom mit veszel neki' ,akkor most bunkó vagyok?
Hogy lehet ilyesmit kérdezni?!?
Semmiképpen nem illetlenség. Ha kimondottan szereti az ilyen kozmetikai cuccokat, akkor szerintem örülni fog neki.
Viszont sok embernél a parfüm-kozmetikai csomag típusú ajándék azért nem annyira nyerő, mert személytelen. Azoknak vesszük, akiknél nincs különösebb ötletünk, de valamit csak kell adni és a hipermarketek ilyenkor tele vannak ilyen csomagokkal. De ha te "tudatosan" a kedvenc parfümjét adod neki, akkor az már nem hiszem, hogy személytelen.
Köszönöm!
Tényleg nincs ötletem,ennek pedig örülne,ezért is gondoltam rá.Az ára is elfogadható,úgyhogy akkor ilyen fogok neki venni.Meg ha majd tudom,hogy a szüleimnek mit veszek és látom,mennyi pénzem marad akkor még veszek a nővéremnek valamit a parfüm és dezodor mellé:) Valami személyesebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!