Külföldön Tanulok és dolgozom és viszonylag jól keresek, illene a családnak venni valami értékeset karácsonyra? Vagy ez inkább giccses lenne mivel a tesóim nem tudnak olyat venni?
Tavaly kijöttem, egy évig támogattak, annyi idő telt munkát találni, most viszont beindult a szekér, és jól keresek
Mit tennétek?
Vagy maradjak a szokásos apróságnál amit egymás között szoktunk, pl. vágódeszka édesanyámnak, ilyenek
Csak azért gondolkodom el rajta, mert, hogy néz ki, hogy én beállítok valami 30-40 ezer forintos valamivel, amit tőlem nem várnának el, és a testvéreim(egyik idősebb, másik kisebb) meg nem tudnák előteremteni ezt
22f
Amúgy én megértelek, intézheted diszkréten is. Nem ünnepkor, meg semmi jeles alkalom miatt de adj nekik pénzt, és mondd meg, hogy te úgy látod jónak, hogy ezzel meg tudod hálálni azt amit adtak.
Amúgy a legtöbb szülő akkor boldog, ha a gyerek is az és van pénze, nem hinném, hogy elvárnák tőled.
Te ismered őket. Van, akit zavar, ha nem tudja viszonozni az ilyesmit, de van, aki elfogadja.
Ha tudod, hogy van olyan nagyobb értékű dolog, amire a szüleidnek vagy a családnak szüksége van, és nem tudják megvenni, akkor szép gesztus lenne. Elvégre ők támogattak.
Testvéreknek is mehet valami olyan, amit nagyon szeretnének, de nem futja rá. De ha nem tudsz ilyet, csak azért ne vegyél valami drága dolgot, mert megteheted.
Olyasmit vegyél, aminek örülnek, az a lényeg, nem az, hogy fillérre ki legyen centizve. :) Bár van olyan család is... tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!