Ajándékötleteket szeretnék amit a 2,5 kislányunk tud "készíteni" apjának névnapra + a családnak karácsonyra?
Gyurmából csináltok egy körlapot, abba belenyomja a kicsi kezét, te meg kiöntöd modell gipszel. Ha megszilárdult leveszed a gyurmát róla, a kislányod meg kifestheti. Ha kész te ráírod a hátuljára a dátumot, vagy az alkalmat vagy ilyesmi.
Szerintem ez nagyon kedves kis ajándék, és személyes ráadásul a pici is szereti majd megcsinálni, mert maszatolhat a festékkel.
Szia!
Az első karácsonyra én egy igazolványképet csináltattam kettőnkről, amit beletettem egy fényképes kulcstartóba.
Kicsit giccses, de a páromnak nagyon tetszett :)
A nagyszülőknek pedig fényképes naptárat adtunk. A nagyfiam januárban született, így minden hónaphoz kiválasztottunk egy fényképet róla és így tök jól nyomon lehetett követni a fejlődését a születésétől fogva 11 hónapos koráig :)
Nem tudom jobban megfogalmazni, azért érthető? :)
A januári fotón még újszülött, a decemberin pedig már járt :)
Mondjuk ezeket nem a gyerek készíti, csak róla szól.
A kézlenyomat nagyon jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!