Van olyan vers amit meg lehetne karácsonyra tanítani 2- 2 és fél évesnek?
Nagyszülőknek szeretnénk ha elmondana valami szépet szent este:)
Kicsit értelmetlen a kérdés de nem engedi másképp feltenni:)
keress valami mutogatosat, amiben a kezével mutogatja mint a télapó szakálát, vagy a csillagot.
ezt ha együtt énekelitek akkor ha ö nem is énekel akkor tuti a kezével mutogatja majd.
Nagyon szépen és érthetően beszél már.:)
Olyan 8 soros verseket már tud 2-3 db. Nagyon sokat mondókázik még magának is játszik és közbe mondja a versikét mondókát. Vagy hozza a könyvét és olvasni kell neki
Nem elvárrom tőle csak szeretném, ha persze Ő is úgy akarja és hajlandó megtanulni.
Szia,
én írtam a mutogatósat.
Ezen én is elgondolkodtam. nekem még kicsi a lányom 15 hós lesz karácsonykor, így lehet még szavakat sem fog mondani, de imádja mutogatni a dolgokat(pl borsót föztem....)
így azt hiszem a kiskarácsonyt papírra vetjük, szerintem képeket fogok kivágni minden szóhoz, vagy kifejezéshez és habár én fogom énekelni nagyrészt ö meg mutogathatja a képeket.
nektek nagyobb ezt egy háttérnek is megcsinálhatod.
szerintem hagyományos dolgokkal kezd neki, jövöre lehet valami nagyobbat, ami szerintem fontos, hogy egyszer csak mikor együtt a család kezd el énekelni és úgy kezdjetek neki. ne állítsd ki a család elé és akkor kezdjük, mert ott tuti nem fogja énekelni. inkább játszatok és mikor úgy érzed mindenki ott van akkor spontán bele kezdesz.
Köszi a válaszokat!
Azért gondoltam verset vagy éneket ami rövid mert, így Ő is „részesévé válik” a karácsonyi készülődésnek és nem csak azzal, hogy majd segít fel díszíteni a házat vagy épp sütit sütni. Próbálom a Kis karácsony Nagy karácsonyt tanítani de nagyon hosszú neki szerintem.
Ezt most találtam Szerintetek milyen?
Karácsony napja csodálatos ünnep, örömmel tölti meg kicsiny szíveinket.
Aki jó gyermek volt s mindig szót fogadott, annak karácsonyfát hoztak az angyalok.
Én mindig jó voltam és szót fogadtam, azért az angyaloktól karácsonyfát kaptam.
S itt kis Jézusnak fogadalmat teszek, hogy soha, de soha rossz gyermek nem leszek.
Aranyos kis vers,a sorok hossza végett 8 sorosnak is elmegy:)
Az ismétlődésnél a változás talán megkavarhatja egy kicsit.
Egyszerű,de van több versszaka :
Karácsonynak éjszakáján
Jézus születése napján
Örüljetek,örvendjetek
A kis Jézus megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!