A vizipipáról mit tudtok? Mennyire káros egy 14 évesnek? Csak mert azt kért a barátnőm karácsonyra.
Most nekem bazira mind1 mit csináltok, de fogadjunk egy 1000-esben, hogy a nem pipázástól még annyi bajod sem lesz!
Amúgy lol, az előző, "még semmi bajom sincs", a cigitől se másnap leszel tüdőrákos...
De szívd, csak zárt helyen, hogy még az illatát se érezze, aki nem akarja, mondjuk én.
Tényleg kezdünk összeveszni:)
De szerintem azért a 4 év alatt megérezném a hatását:) Mellette focizok sportolok és még csak büdös se vagyok. Szóval inkább ez, mint a cigi. Az illata a finom aromáknak nagyon kellemes, édeskés, olyan érdekes. Jah igen és semmiféle fűszármazékot sem tud beletenni. Mert nem hh
használna, elpocsékolná, szóval még ez sem lehet ellenindok.
máson járna az agya 14 évesen.
22/L
Nem káros szerintem, legalábbis nincs olyan káros mint a cigi, HA megfelellően használod! Minden használat után gondosan mosd ki a csövet (vizet veszel a szádba és átfújod rajta), mert lerakódik benne egy csomó takony, amit nem baj ha nem szívz be következőnek, és sztem jobb ha a csövet mindig úgy teszed le amikor nem ahsználod, hogy lógjon, hogy kicsepegjen belőle a víz amivel msotad (jah és mosószert ne használj!)
a másik: ne hagyd h odaégjen a dohány, mert ha már égett íze van akkor sokkal károsabb is, sokkal több szar rakódik le a csőben is
remélem h segítettem!=)
vizipipa foreva!
apám...én is frankón nyomom, és nem vagyok függő...ez a különbség a cigi és a pipa között
Mi ellen kell lázadni 14 évesen?? Azt hiiszed van értelme a lázadásodnak?? Az idő meg a társadalom úgyis összetör!!
Tanulj inkább annak talán valami hasznát is veszed, a tinilázadozásodon meg a vizipipázásodon csak mások fognak meggazdagodni, azok akiknek több eszük van mint neked!!!
Te meg elmehetsz hozzájuk melóért kuncsorogni aztán akkor lázadjál amikor majd a fizetésedre vársz, meg amikor majd lakni akarsz valahol ahol nincsenek a seggedbe a szüleid, ahol csak te lehetsz az úr!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!