A salviának van valami fizikai, vagy szellemi káros hatása?
értem itt a rákot, vagy bármi betegséget...fizikai,és szellemi betegségekre vagyok kiváncsi...ja..és ne azt irjátok hogy ha füstönát,akkor rák lehetbelőle, mert ennyit én is tudok...
köszi a válaszokat előreis
Inkább mentális betegségeket okoz,vagy hoz fel ha hosszútávon fogyasztod (pl.skizofréniát).Fizikai károsodást nem hinném,esetleg kaparja majd a tüdőt és a légcsöved.Mindenképp legyen valaki veled,aki józan,mert viszont magadban kárt tehetsz.
A trip után fejfájás.
Persze az egyénfüggő,hogy ki mit lát és hogyan dolgozza fel lelkileg.Függőséget nem okoz.
10ből 9nek halálfélelme van tőle, de egyébként nem veszélyes azt leszámítva, hogy füst kerül a tüdődbe.
nem is tervezik betiltani.
lol ez hülyeség h 10/9 parázik :D nem egy haverommal salviázutunk már, ha nem szívsz túl sokat nem lesz semmilyen halálfélelmed;)
am max előtörnek emlékek, depresszió stb.
és jah csak a füst káros
Ne haragudj kérdező, de te inkább ne salviáz! :D
A salviát nem rakjuk nyelv alá mert nem hatna semmit. A tradicionális felhasználása a nyers levél rágása.
A Románián is jót nevettem, ugyanis ez az egyetlen növény aminek természetes lelőhelye mindenki számára egyforma messze van, Mexikóban. :) Romániában te szerintem max orvosi zsályát szedtél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!