Milyen ajándékot kap karácsonyra 2 évesnek?
Szia!
Én a kisfiam golyóvezetőt vettem (segíti a szem és kéz koordinációját, kimondottan 2 évesnek való). Könyveket vettem még neki amiből tudom tanítani a szavakra, stb. Kemény lapos mesekönyveket nézegetni. Bélelt nacit, felsőt,stb. Xilofont is vettem neki.
Menj rá a fakopáncs oldalára, vagy a régió, gulliver, és írd be az életkort, annak megfelelő játékokat dob ki és ott tudsz válogatni, ötleteket meríteni.
Én most a moon dough gyurmát néztem ki, bár nekem négy hónappal idősebb lesz mint két éves, de 2 éves korától szeret gyurmázni. Valószinűleg valami egyszerűbb készletben.
könyv elengedhetetlen, vagy bogyó és babóca újabb kötete vagy valami verseskönyv, a verseket nagyon szereti hallgatni.
Mostanában emlegeti, hogy vasalót vesz neki anya a tescóban, de nem tudom tényleg játszana-e vele. ez még dilemma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!