Karizom növeléshez mondanátok gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni, kifejezetten testépítés érdekel. Karizmomat szeretném látványosan megnövelni tudom, hogy lányként nehezebb a dolgom de csak nem lehetetlen. Azokat az izmokat szeretném növelni amik úgy látszanak is általában mint pl. karizom, váll, lábat is gondoltam de az nem látszik mindig mert nadrágban vagyok sokszor, hosszúban. Akár gép de főként ilyen fekvőtámasz, pár kilós kézi súlyzós, fitensszparkban levő gépeken való mozgás stb.re gondoltam. Napi szinten vagy ahogy ajánlott. Ajánlhattok még ilyen protein porokat vagy izomnövelő cuccokat is. Nem hajt a tatár, de szeretnék ismét mozogni de úgy hogy már az izmokra hajtok. Nagyon elpuhultam mostanában és nehezemre esik egy nehezebb telepakolt dobozt is emelgetni. Nők akik értek el eredményt ilyen korban, esetleg megosztanátok ti is hogy sikerült?2021. okt. 9. 04:29
41/46 A kérdező kommentje:
41.nem is gondoltam hogy nekem..🤣
2021. okt. 9. 23:05
42/46 A kérdező kommentje:
Na remélem kiszórakoztátok magatokat, nem igaz, hogy van itt 1-2 troll aki miatt minden hasonló kérdés kérdezőjét annak hiszek mikor nem ez a helyzet...
2021. okt. 9. 23:19
43/46 anonim válasza:
Maga most akkor edzeni szeretne?
Külgyök linket edzéstervhez
44/46 anonim válasza:
Hívhatlak Szöcsinek ha má ez erre amúgylagosan merül föl?
45/46 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__107..
Itte tud maga ügyeskedni a kéjdezőve. Írjon rá ön legyen szíves, biztosan tud segíteni a problémáján, tervet írni, mutatkozni fogásokkal, amint azok igazán szakmajijak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!