Karizom növeléshez mondanátok gyakorlatokat?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni, kifejezetten testépítés érdekel. Karizmomat szeretném látványosan megnövelni tudom, hogy lányként nehezebb a dolgom de csak nem lehetetlen. Azokat az izmokat szeretném növelni amik úgy látszanak is általában mint pl. karizom, váll, lábat is gondoltam de az nem látszik mindig mert nadrágban vagyok sokszor, hosszúban. Akár gép de főként ilyen fekvőtámasz, pár kilós kézi súlyzós, fitensszparkban levő gépeken való mozgás stb.re gondoltam. Napi szinten vagy ahogy ajánlott. Ajánlhattok még ilyen protein porokat vagy izomnövelő cuccokat is. Nem hajt a tatár, de szeretnék ismét mozogni de úgy hogy már az izmokra hajtok. Nagyon elpuhultam mostanában és nehezemre esik egy nehezebb telepakolt dobozt is emelgetni. Nők akik értek el eredményt ilyen korban, esetleg megosztanátok ti is hogy sikerült?2021. okt. 9. 04:29
21/46 A kérdező kommentje:
20.Köszi, igen tényleg úgy jobb lesz.:)
csak felborított hogy ennyi buta válasz érkezett pedig a kérdésemmel nincs gond szerintem. Jó hogy azért jött segítő hozzászólás is mint a tied is.:D
A többit majd törlik ha úgy vélik. ha nem az se baj nem érdekel igazán.
2021. okt. 9. 21:38
23/46 A kérdező kommentje:
22.Mi a gond?...
2021. okt. 9. 21:42
24/46 anonim válasza:
Másnak is segítettem már hasonló kérdésben, és sikeresen fejlődött edzésben. És jó hallani idővel pozitív visszajelzéseket! :)
25/46 A kérdező kommentje:
24.Csak itt több az ostoba visszajelzés mint a pozitív..:(
Nem is értem miért? Mit vétettem hogy ilyen reagálásokat kapok?
Azt hogy másnak adom ki magam azt tényleg honnan szedte az egyik válaszoló? Ennyire azért nincs nekem se időm vagy energiám...
2021. okt. 9. 21:46
26/46 anonim válasza:
Irtam neked üzenetet. Olvastad?
27/46 A kérdező kommentje:
26.még nem melyik volt a tied?
Mindjárt elolvasom akkor :)
2021. okt. 9. 21:57
28/46 A kérdező kommentje:
26.meg van :D
2021. okt. 9. 21:57
29/46 A kérdező kommentje:
6.Azért nyugodtan elmondhattad volna hogy mire értetted ezt a mondatod mert így hülyeségeket írsz és meghazudtolsz. Másnak kiadva? Nő vagyok nem értem, miért hihetetlen neked hogy egy nő is szeretne testet építeni...bár az se jobb mikor meghazudtolok másokat miszerint nem tudom elhinni hogy egy nő is kérdezhet testépítésről és érdekelődik iránta...
2021. okt. 9. 22:01
30/46 A kérdező kommentje:
30.nem vagyok troll..de ilyeneknek nem is fogom ezt bizonyítani...
2021. okt. 9. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!