Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Karizom növeléshez mondanátok...

Karizom növeléshez mondanátok gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni, kifejezetten testépítés érdekel. Karizmomat szeretném látványosan megnövelni tudom, hogy lányként nehezebb a dolgom de csak nem lehetetlen. Azokat az izmokat szeretném növelni amik úgy látszanak is általában mint pl. karizom, váll, lábat is gondoltam de az nem látszik mindig mert nadrágban vagyok sokszor, hosszúban. Akár gép de főként ilyen fekvőtámasz, pár kilós kézi súlyzós, fitensszparkban levő gépeken való mozgás stb.re gondoltam. Napi szinten vagy ahogy ajánlott. Ajánlhattok még ilyen protein porokat vagy izomnövelő cuccokat is. Nem hajt a tatár, de szeretnék ismét mozogni de úgy hogy már az izmokra hajtok. Nagyon elpuhultam mostanában és nehezemre esik egy nehezebb telepakolt dobozt is emelgetni. Nők akik értek el eredményt ilyen korban, esetleg megosztanátok ti is hogy sikerült?

2021. okt. 9. 04:29
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Ha a gyakori úgy ítéli úgy is törlik vagy intézkednek de nincs vele gond akkor lehet befogni, nem értem honnan veszitek hogy troll vagyok...komolyan!
2021. okt. 9. 22:41
 32/46 A kérdező kommentje:

Másik kérdésemben mondták hogy van itt valaki 1-2 troll aki nőnek adja ki magát és unatokozásból ír ilyen kérdéseket? Mert én erről le vagyok maradva..én nem unatkozásból írom hanem tényleg érdekel a testépítés és szeretnék benne fejlődni is ezért kérdezem, nekem semmi energiám nem lenne trollkodni vagy unatkozni és ilyen kérdéseket spammelni...attól még más is írhat ki ilyen kérdéseket de nagyon rosszul nézem hogy ennyire kamunak gondoltok és buta válaszokat kapok.

24N vagyok...

2021. okt. 9. 22:44
 33/46 A kérdező kommentje:
Viszont linkeljetek már be tőle kérdéseket mert most már érdekelne kiről beszéltek aki széttrollkodja ezt a kategóriát.
2021. okt. 9. 22:51
 34/46 anonim ***** válasza:
72%
Ha ez nem spam akk mi? 😱 Am én csak 1 választ írtam.
2021. okt. 9. 22:58
 35/46 A kérdező kommentje:
36...én csak elmagyaráztam hogy mi a helyzet nálam és hogy miért hisztek trollnak de ez már túlzás...persze 1 válsz, az összes a tied amiben mondod hogy én más vagyok meg minden...egy nő már nem kérdezhet ilyen kérdést?
2021. okt. 9. 23:00
 36/46 A kérdező kommentje:
Az meg ne zavarjon titeket hogy én írom tele a kérdésem...zavar, nem kell figyelni ennyi.
2021. okt. 9. 23:01
 37/46 anonim ***** válasza:
0%
🥰😊
2021. okt. 9. 23:02
 38/46 A kérdező kommentje:
39.ez minek?
2021. okt. 9. 23:02
 39/46 anonim ***** válasza:
70%
Nem neked xD 🤣
2021. okt. 9. 23:04
 40/46 A kérdező kommentje:
36.most már érzed, milyen ha mások mást mondanak rólad meg meghazudtolnak?...
2021. okt. 9. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!