Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Karizom növeléshez mondanátok...

Karizom növeléshez mondanátok gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni, kifejezetten testépítés érdekel. Karizmomat szeretném látványosan megnövelni tudom, hogy lányként nehezebb a dolgom de csak nem lehetetlen. Azokat az izmokat szeretném növelni amik úgy látszanak is általában mint pl. karizom, váll, lábat is gondoltam de az nem látszik mindig mert nadrágban vagyok sokszor, hosszúban. Akár gép de főként ilyen fekvőtámasz, pár kilós kézi súlyzós, fitensszparkban levő gépeken való mozgás stb.re gondoltam. Napi szinten vagy ahogy ajánlott. Ajánlhattok még ilyen protein porokat vagy izomnövelő cuccokat is. Nem hajt a tatár, de szeretnék ismét mozogni de úgy hogy már az izmokra hajtok. Nagyon elpuhultam mostanában és nehezemre esik egy nehezebb telepakolt dobozt is emelgetni. Nők akik értek el eredményt ilyen korban, esetleg megosztanátok ti is hogy sikerült?

2021. okt. 9. 04:29
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem hogy aki normális választ adott (1-es és 3as aazokat lelpontozzátok) míg aki hülyeséget ír azokat mint fel főleg a trollost...nem értem. itt tényleg minden kérdésre azt hiszitek hogy troll kamu? Miért baj az ha hajnalban íródott? AMúgy annyira nem is hajnal mert én általában ilyenkor vagyok fenn, arról nem tehetek hogy ez nektek még kora hajnal. Nem trollkérdés tényleg edzeni akarok,miért olyan lehetetlen...
2021. okt. 9. 21:19
 12/46 A kérdező kommentje:

6..gondolod hogy mindig ezzel töltöm az időmet? miért baj ez neked?

néha megesik hogy hamar felébredek és eszembe jut olyankor kérdés, miért ne írhatom ki? nem értem az itteni logikákat...

ahol ez jelenti számomra az örömforrást, hogy magamat másnak kiadva kérdéseket írogassak ki egy random oldalra :D

ennek nincs semmi értelme...

nem írtam másnak kiadva magam, nem is értem miről beszélsz...nyugodtan leellerőzihteded vagy írsz a gyakorinak hogy valami nincs rendben ellenőrzzék ők ha ennyire zavar téged és látni fogod hogy kizárt hogy én válaszoltam volna magamnak...kikérem ezt a meghazudtolást...ártatlan kérdést tettem fel erre ilyen válaszokat kapok?...

2021. okt. 9. 21:22
 13/46 A kérdező kommentje:
Aki értelmes választ adott annak köszönöm aki meg nem menjen a bánatba, máshol vesztegesse a drága idejét...
2021. okt. 9. 21:22
 14/46 anonim ***** válasza:
70%

Húha! Jól van, kérdező! Ezek szerint nagyon követed az oldal ezen témakörét és nagyon szívedre veszed a dolgokat.

Azért jól vagy? A gyógyszereket bevetted? Skizofréniára is szedsz valamit?

2021. okt. 9. 21:26
 15/46 A kérdező kommentje:

14...párszor tettem még csak fel kérdést de nem értem ezek hogy jönnek ide?

Ha nem tudsz érdemben válaszolni akkor ne is reagálj feleslegesen...

2021. okt. 9. 21:27
 16/46 anonim ***** válasza:
61%
Szívesen segítek! Ja van még kérdésed, írj bátran, próbálok válaszolni!
2021. okt. 9. 21:27
 17/46 A kérdező kommentje:
Most már befejezheted...elelegek voltak a troll válaszaid.
2021. okt. 9. 21:28
 18/46 A kérdező kommentje:
Nem értem tényleg miért kaptam ennyi kéretlen hozzászólást és még meghazudtolnak is hogy másnak adom ki magam? Ezt mire vélted, honnan jött? Teljesen átlagos kérdést tettem fel, mit követtem el, hogy ilyen válaszokat kaptam? Nem is értem.
2021. okt. 9. 21:30
 19/46 A kérdező kommentje:

Na a normális válaszokat köszönöm aki érdemben is tudott hozzászólni.

:)Remélem kapok még normális válaszokat is.

2021. okt. 9. 21:33
 20/46 anonim ***** válasza:
45%

Ne foglalkozz velük, vsak az építő, segitő hozzászólásokkal!

Kár ezen mérgelődni, annál inkább elhülyéskedik a kérdésed.

2021. okt. 9. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!