Ha a fehérjét túróból, fehérje porból, sajtból viszem be az is megfelelő? Tehát húst nem eszek.
Tehat a feherje 90%at tejtermekbol viszed be? Nem rossz de nem is jó. En azt tapasztaltam sajat magamon, hogy ha nagy hangsúlyt fektetek a tejfeherjere, akkor nem igazan novok annyira. Ha hust meg akarod kerulni, nem problema, mert nem jo a sok hus hosszu tavon, de azert bab, borso, meg ilyenekbol vigyel be feherjet, a magvak is jok, mogyoro dio meg ezek és tojást se hagyd ki szerintem. A hust nem fogja kivaltani, foleg a marhát és a fejlodes lassabb is lesz, de a szervezetednek konnyebb lesz.
Aztán lehet, hogy valamelyik fanatikus vega belem all, meg lepontoz, de en a sajat tapasztalatomat osztottam meg, azzal meg felesleges vitatkoznia mert ami a papiron van az nem mindig egyezik meg a valosagnak.
ez azért elég placebo érzést kelt. nem vagyok vega, sőt a fehérjém 2/3át kb húsból viszem be (őszintén mert szeretem ah ízét)
de az, hogy x vagy y fehérjétől mennyire nősz, még klinikai körülmények között is nehéz megfigyelni viszonylag pontosan
"mert ami a papiron van az nem mindig egyezik meg a valosagnak."
Még jó hogy a te alátámasztás nélküli egyéni tapasztalatod megfelel a valóságnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!