Testépítők, kondis-gyúrós srácok! Kinek mekkora a karja? Hidegen-bedurrantva?
Kíváncsi lennék, itteni sportkedvelők mekkora karral rendelkeznek. A "mekkora a bicepsz?" kicsit pontatlan ugye, felkar körméretre gondolok. (mielőtt valaki megírja a vállától az ujjhelyig a hosszt. :D)
Azt is tudom, hogy esztétika számít, összkép, stb... nem a körméret a lényeg a sportban, de akkor is kíváncsi lennék :)
Érdekelne az is, kinek hány év edzés után sikerült elérnie az adott teljesítményt.
Bátrabbak nyugodtan képet is csatoljanak!
4 bátor legény bevállalta az 50+ost eddig ahogy látom, szóval már megérte.
mondjuk azokat megnézném, kémia vagy sok-kaja :D
Tudom, nem rám vonatkozik a kérdés, de nehezen tudom szó nélkül hagyni.
Lány vagyok és egy étkezési zavar után kezdtem el a súlyzós edzést. Olyan vékony volt a karom, hogy a hüvelyk és a mutatóujjammal fél cm híján körbeértem. (Kb. 15-7 cm volt.)
Február óta már 23 cm, ez 1-2 hetes mérés. Tudom, gáz, túl sovány, meg ez nem a ,,testépítő" méret, de akkor is dolgoztam érte és folytatom.
Örülnék, ha még vastagodna.
4-es. igen, ez másik kérdéskör, amit feltettem.
mindenesetre hajrá, és kitartás :) ha már elkezdted, és látod az eredményét is, abba már nem fogod hagyni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!