Testépítők, kondis-gyúrós srácok! Kinek mekkora a karja? Hidegen-bedurrantva?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, itteni sportkedvelők mekkora karral rendelkeznek. A "mekkora a bicepsz?" kicsit pontatlan ugye, felkar körméretre gondolok. (mielőtt valaki megírja a vállától az ujjhelyig a hosszt. :D)
Azt is tudom, hogy esztétika számít, összkép, stb... nem a körméret a lényeg a sportban, de akkor is kíváncsi lennék :)
Érdekelne az is, kinek hány év edzés után sikerült elérnie az adott teljesítményt.
Bátrabbak nyugodtan képet is csatoljanak!
2021. aug. 16. 17:32
11/12 anonim válasza:
By egy kiskarú, kispöcsű gyerek🤣🤣🤣🤣🤣
12/12 A kérdező kommentje:
10es.
tudom, én is írtam hogy sport szempontjából nem ez a mérvadó.
de ha ilyen szinten megkérdőjelezel itt minden kérdést gyakorin :D akkor egész napos program lehet nálad :D
tény hogy a váll-derék arány se rossz kérdéskör!
2021. aug. 17. 17:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!