Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Napi 40 perc edzés elég -e...

Napi 40 perc edzés elég -e ilyen test eléréséhez?

Figyelt kérdés

Jelenlegi testalkatom ilyen, csak egy kicsit vékonyabb vagyok:

[link]

A cél egy ilyen testalkat lenne:

[link]

Elvileg ilyen testalkatot 30 nap alatt ért el ( https://www.youtube.com/watch?v=GabKxFy2hzs)

Én napi maximum 40 percet tudnék rászánni az edzésekre, ami így néz ki:

-Bemelegítő gyakorlatok (10 perc): helyben futás, karkörzés stb.

-Saját testsúlyos gyakorlatok (20 perc): több féle fekvőtámasz, felülés stb.

-Egyszerűbb jógagyakorlatok (10 perc)

Csak heti három napot csinálnám a saját testsúlyos gyakorlatokat (hétfő-szerda-péntek), a bemelegítő gyakorlatokat és a jógagyakorlatokat pedig naponta végezném. Természetesen megfelelő étrend mellett.

Köszönöm.

2021. aug. 16. 13:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekem is van több ismerősöm, aki nehéz fizikai munka mellett is végzi a súlyzós edzést. Aki ezt bírja és ennyire fontos neki a kinézet az egészség helyett, az csinálja. Viszont kíváncsi vagyok, hogy egy nehéz fizikai munka mellett is súlyzós edzést végző egyénnek hogy épül fel az étrendje, hogy milyen hatékonyságú a nyújtása, bemelegítése és mobilizációja. Mert ha az előbbi nincs rendben, akkor olyan nagyfokú eredményekre nem kell számítani (naturálba), ha pedig az utóbbiak, akkor előbb-utóbb fájdalmakra, sérülésekre és krónikus-akkut reumatológiai problémák várhatóak.
2021. aug. 17. 11:32
 22/23 anonim válasza:

9-es válasz számomra érthetetlen...

100 burpers

100 fekvőtámasz

100 kitörés

100 squat

Ez 20 petc alatt lókaki????

30 másodperc ugrókötél

15 fekvőtámasz

10 másodperc pihenők, folyamatosan 20 percig

Ez 20 petc alatt lókaki????

febr. 8. 07:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Izomepitesre az. Ez kb kardio..
febr. 9. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!