Ez az edzésterv így mennyire lehet hatásos?
Figyelt kérdés
A fejemben összeraktam egy edzés tervete, amit tervembe is áll kipróbálni. Mennyire tűnik így elsőre jónak, illetve min kéne változtassak?
Hétfő: Mell, Bicepsz
Kedd: Láb(push gyakorlatok), csuklya
Szerda: Hát, Tricepsz
Csütörtök: Láb(pull gyakorlatok), alkar
Péntek: Váll, Kar
2021. aug. 13. 15:26
4/12 anonim válasza:
Jó a felosztás.
Viszont a csütörtöki alkart inkább a pénteki naphoz tenném.
Vádli? Has? mikor van?
5/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Felosztás... Jogos.
A vádli azt láb nappal együtt gondoltam. Mondjuk kedd csütörtök 2-2 gyakorlat. A has az meg..., hát nincs...
2021. aug. 13. 19:28
7/12 A kérdező kommentje:
Legtöbben nem tartják elsődlegesnek én úgy tudom...
Meg nem is érzem nagyon szükségét.
De lehet velem van a baj.
2021. aug. 13. 19:35
8/12 anonim válasza:
Pedig érdemes. Heti párszor keményen megedzed, sokat számít hidd el.
9/12 A kérdező kommentje:
Elhiszem, persze. Viszont én úgy tudom, ha megfelelő edzés terve és felosztása van az embernek, akkor a többi más izomcsoportokra koncentrált gyakorlatok is kellő képpen megeddzik a hasizmot.. illetve nem a kemény edzéstől, hanem az (alacsony) testzsír százaléktól lesz kockás a hasa az adott személynek.
2021. aug. 13. 20:00
10/12 anonim válasza:
Nem a kockás has miatt kell hasazni, hanem mert stabilizál, kb. minden gyakorlatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!