Szerintetek ez az edzésterv hatásos lesz?
Kezdő edzésprogram:
A nap:
Húzódzkodás - 4 sorozat
Szűk húzódzkodás - 3 sorozat
Lábemelés - 6 sorozat.
B nap:
fekvőtámasz - 5 sorozat
szűk fekvőtámasz: 2 sorozat
diamond fekvőtámasz: 2 sorozat
ma bu: 4db
Vasárnap: A nap
Hétfő: B nap
Kedd: pihenés
Szerda: A nap
Csütörtök: B nap
Péntek: pihenés
Szombat: pihenés
Húzódszkodás: Sorozatok között legyen 2 perc pihenés
Fekvőtámasz: Sorozatok között legyen 1 perc pihenés
Ma bu: 2 ma bu között legyen 1 perc pihenés. Ha megy 4x2perc és vége a vírusnak, menj konditerembe lábtoló meg vádligépet használni.
8 vagyok. Aki lepontozott, az miért tette. Ha nagyon meg akarom eröltetni magam, akkor leírhatom, hogy a futás erősíti a keringési rendszert, a szívet és a tüdőt. Csakhogy ha sima súlyzós edzést végez az ember és ezek nem erősödnek, előbb -utóbb a szűk keresztmetszet a tüdő lesz(húzódszkodáskor egyébként) és az is erősödni fog. Az egészséges élethez szívben, tüdőben és keringésben ez elég is, az a szint nem kell, amit a futással tudnék felhozni.
Talán még másik előnye a futásnak a napfény, ami növeli a D vitamin és így a tesztoszteron termelést. Ez sem érv, mivel elég kimenni a napra.
A futással lehet fogyni is... Igen, valamikor kiszámoltam, hogy a napi elfogyasztott tápanyagból egy mars csokinak megfelelő kalóriát éget el, kivéve persze ha 3 -4 órákat futok. Én inkább átlagemberként ennyivel kevesebbet ennék és ugyanott tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!