Hogyan oldanátok meg az edzést az alábbi körülmények között?
Figyelt kérdés
3 nap 12 órás munka (oda-vissza 2 óra ingázás), utána 3,5 nap itthon, majd megint 3 nap 12 órás munka, majd 2,5 nap itthon (az éjszakai műszak miatt). Pihenő napokon tudok csak teljes értékű súlyzós edzést végezni. Kardiót/aerobot is csinálnék, de egyszerűen nem tudom beilleszteni, mert a súlyzós edzést előrébb helyezem. Sajnos (vagy nem sajnos) egyedül élek, így minden feladat a háztartásban rám hárul.
Ti ilyen helyzetben hogyan osztanátok fel az edzéseket, hogy legyen is értelme? Tegyük fel az étrend rendben van.
2021. aug. 11. 10:24
1/17 A kérdező kommentje:
A meló nem nehéz fizikai munka, de van olyan, hogy sétálok kb 15 km-t egy műszak alatt, nyilván nem egyhuzamban.
2021. aug. 11. 10:31
2/17 anonim válasza:
Válts munkát, tanulj, képezd magad
3/17 A kérdező kommentje:
Nem erre voltam kíváncsi. Muszáj dolgoznom, muszáj egy kertesházat fenntartanom, meg ennyi idősen közel a 30hoz nem fogok már belekezdeni a tanulásba. Ez van. Könnyű ezzel a sablon dumával jönni, amíg nem látsz bele a másik életkörülményeibe.
2021. aug. 11. 10:41
4/17 anonim válasza:
40 évesen kezdtem a főiskolát, egyedül tartottam fent házat, ne mutasd be. Nyavalyogni tudtok, tenni érte hogy jobb legyen nem👎
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem rossz így. Kétszer annyit keresek vidéken mint az átlag, van saját autó, saját ház (hitelmentes). Ha a kérdésemre nem tudsz normális választ adni, akkor legyél szíves máshova irkálni.
2021. aug. 11. 10:48
7/17 A kérdező kommentje:
Kérdésem arra irányult, hogy ilyen körülmények között, hogyan lehetne úgy felosztani a testedzest, hogy legyen értelme.
2021. aug. 11. 10:52
8/17 anonim válasza:
Mész amikor tudsz meg van hozzá erőd.
10/17 anonim válasza:
Megoldás: heti 1x de az brutál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!