Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthon végzett edzésnek...

Otthon végzett edzésnek tényleg nem lesz eredménye?

Figyelt kérdés

Otthon végzek súlyzós edzést sokféle súlyzós gyakorlatot ismerek és ezeket különféle fekvőtámaszokkal szoktam kiegészíteni (gyémánt fekvő tricepszre, vállra, sima klasszikus) és még néha néha húzódzkodok is. Rendesen van "edzéstervem" 1 hétre és általában 3x10-et szoktam csinálni egy egy gyakorlatból. Nem szedek semmiféle táplálék kiegészítőt csak sokat eszek és aránylag normális ételeket. Nincs hatalmas célom csupán pár kg plusz izomtömeget szeretnék.De Barátaim akik járnak edzőterembe és szednek is fehérjét kreatint azt mondták hogy ez így haszontalan csak arra jó hogy formában tartsa magát az ember. Szerintetek ha rendszeresen csinálom várható fejlődés?

Rólam 17 éves vagyok 175 cm 70-72 kg cél az kb 78kg lenne

2021. aug. 3. 06:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Lehet fejlődni. Ha idővel veszel néhány tárcsát az egykezesekre, akkor tovább is tudsz fejlődni valamennyit.
2021. aug. 3. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Ahogy mondják, ezzel egy atletikus testet tudsz hozni, de az is szép dolog, ha nem akarsz 80-90 kilót elérni vele. Egészséges és arányos leszel, mint egy küzdősportos alkat, akik hasonló módon erősítenek.
2021. aug. 4. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!