Heti 2 nagyon durva (legalábbis nekem) edzésnek is lesz eredménye?
Figyelt kérdés
Most kezdtem súlyzós edzést. Mit mozogjak mellete? Gyakoroljam és csináljam azokat a súlyzós gyakorlatokat amiket az edzővel vettünk egy 3. vagy negyedik napon csak lehet helytelenül végezném el ettől tartok vagy inkább aerob edzést csináljak? És ha aerob-ot akkor azt a héten hányszor és hogy vegyem észre h ne menjek át kardió tartományba?2019. jún. 29. 08:55
1/5 anonim válasza:
Heti 2x aerob jó lenne mellé, lehetőleg elliptikus tréner. Ha tudsz beszélgetni közben akkor az aerob.
2/5 anonim válasza:
Ha kicsit is érdekel az edzés ezen formája, akkor pár hét alatt le tudod szűrni a személyi edzős edzésekből azt, hogy neked mi a jó, és össze tudsz magadnak rakni egy saját edzéstervet. Nyugodtan lehet próbálkozni egyedül, azokkal a gyakorlatokkal amiket az edzővel csináltok, vagy akár teljesen más gyakorlatokkal is. Előbb-utóbb át fogod látni annyira, hogy nem hogy nem lesz ilyen kérdésed, de edzőre se lesz szükséged. Ez valakinél egy hét, valakinél egy év, érdeklődés és figyelem kérdése.
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem két kemény (1-1,5 órás) egész testes edzéssel simán tudsz fejlődni elég sokáig. Alapgyakorlatokra helyezd a hangsúlyt + mehet mellé gép is. Az fix, hogy az átlagembereknél jóval sportosabb megjelenésed lesz idővel! Mellé mehet heti 2-3 aerob edzés és szerintem pár hónap alatt nagy változást érsz el. Hajrá!
4/5 anonim válasza:
Milyen gyakorlatokat vettetek az edzővel.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor elliptikus trénerezzek? Nehézséget mennyit tegyek rá? Mennyi ideig csináljam? Kockahas tudom hogy étkezés 80 % a ami szerintem nagyjábol rendben is van nálam. De hasprés és egyéb saját testsúlyos gyakorlattal is lehet kockás hasam ?
2019. jún. 29. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!