Ennek az otthoni edzésnek lesz valamilyen eredménye?
18/f Mostanába elkezdtem súlyzózni minden nap. 2db egykezes súlyzót használok. (8-8 kilós)
Általában ezeket a gyakorlatokat csinálom egy nap (előre bocsi, nem tudom a nevüket mindnek):
Bicepsz állva váltott karral (15-15db)
A koncentrált bicepszgyakorlat (15-15db)
Mikor egy kézzel kitolom a fejem felé a súlyzót (20-20)
Hátsó fekvőtámasz (30db)
Sima fekvőtámasz (20db)
Alkaredzésnek Csuklóbehúzás (15-15db)
Vállerősítésnek oldalra felemelem a súlyzót (10-10db)
Szerintetek ez kevés, vagy ha ezt rendszeresen minden nap csinálom, fog látszódni a fejlődés? Esetleg csináljak többet a gyakorlatokból, vagy gyakrabban, és ne csak 1x egy nap?
Jó ez, csak kicsit kevés. Csináld meg ezt kb 3* egymás után illetve rakj bele még mondjuk egy vállból nyomást a két egykezessel illetve egy szűk fekvőtámaszt is.
Ha jól variálod akkor akár egymás után, pihi nélkül végig tudod zongorázni ezeket a gyakorlatokat. Aztán pihi néhány perc és mehet megint.
Aztán ha rákapsz az ízére úgy is leesz a kondiba a fene, ahol már azért nem árt majd lábra is edzeni. ;) De otthon meg ez meg az miatt értem én hogy ahhoz nincs kedv. Nekem sem volt, meg senkinek szinte
Alap izomzat felépítéséhez nem rossz, de ha komolyabbat akarsz, akkor ez szerintem is kevés lesz..főleg a válledzés...de pl nézd meg ezt a videót, pont 8 kilós kézisúllyal, brutál jó válledzést lehet csinálni:
[link] ebből 3-4 kört :)
Melledzésnek is itt egy köredzés, mondjuk ehhez kellene dönthető pad is:
Aztán lehet még ilyeneket kitalálni otthonra, ezek már szerintem teljes értékű edzésnek számítanak.. a hátad se hanyagold el,meg heti legalább 1x iktass be egy hasazást is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!