Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemény az "edzéstervemről"?

Vélemény az "edzéstervemről"?

Figyelt kérdés

A

Fekvenyomás 4x8

Vállból nyomás 3x8

Bicepsz állva 3x8

Lehúzás mellhez 4x8

Felhúzás 1x8 + rávezetők

Lábhajlítás 4x8

Vádli állva 4x20

2-3 Has gyakorlat

Plank

B

Fekvenyomás 4x8

Oldalemelés 3x8

Vállvonogatás 3x8

Kalapács bicepsz 3x8

Letolás csigán 4x8

Evezés 4x8

Hiperhajlítás 4x8

Guggolás 4x8

Lábhajlítás 4x8

Vádli állva 4x20

2-3 Has gyakorlat

Plank

A-B-A

B-A-B

Jó lesz vagy van vele valami probléma ? Hétfőn elkezdeném.

2021. júl. 23. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Röviden :f o s
2021. júl. 23. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi xd Akkor maradnak az előre összerakottak
2021. júl. 23. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Én most kezdtem lassan 2 hete,első nap 40-et csináltam,már elértem hogy 60megy,most akarok emelni. kevés az a 8 szerintem,figyelj az izületeidre. Mondanék hogy 8 helyett inkább 20.
2021. júl. 23. 21:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Átmozgatás már megvolt, most alacsonyabb ismétlésszám kéne
2021. júl. 23. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem rossz kezdő edzéstervnek, 1-2 hónapig csinálhatod.

Az egyik fekvenyomást ha akarod változtasd szabadsúlyosra, vagy rúddal döntött padon, de szerintem ezt így csinálhatod.

2021. júl. 23. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Okés az mondjuk jó ötlet, akkor az egyik egykezesekkel fekvenyomás. A napon nem raktam tricepszet meg csuklyát mert azok kapnak eleget a többiből.

De csak 1 próbálkozás volt nagyjából, szóval tényleg keresek inkább egy profibbat :D

2021. júl. 23. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Második nap 10 gyakorlat rettentően sok,főleg kezdőnek ennyi nem kell,majdnem a felét kiveheted.B nap bicepszet ki lehet venni,nem kell minden nap edzeni rá.Vállvonogatást sem érzem szükségesnek,elég jól fog fejlődni a többi gyakorlattól,ráér később.Egyik nap kivenném a vádlit,jól fog fejlődni minden második napon is és 20 ismétlésből is le lehet adni,12-15 sem sok.Lábhajlítást sem kell minden nap,nem hiszem hogy az extra volumen többet adna.Guggolást elsőnek tenném,nem értem hogyan lehet az egyik legmegterhelőbb gyakorlat oldalemelés,vállvonogatás stb után 8.-nak tenni miközben ehhez kell a legtöbb erő,energia.3 szett elég lesz,nincs szükség 4-re.

Túl sokat akarsz csinálni egyszerre,a teljes testes edzés nem az izolációs gyakorlatokról ,arról szól hogy összetett gyakorlatokat gyakran csinálva egy "bázist" építs fel izom és erő tekintetében a leggyorsabban.Izoláció jöhet utána plusszba amikor tovább bontod.

2021. júl. 24. 07:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, általában roppant okos dolog, 15 sorozat felsőtest után nekiállni felhúzni.
2021. júl. 24. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
kevés a láb gyakorlat. Konkrétan ami a quadricepszedre meg az csak a guggolás
2021. júl. 24. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen estbe jó a személyi edző. Hiába, te nem tudod olcsón megúszni. XD
2021. júl. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!