Vélemény az "edzéstervemről"?
A
Fekvenyomás 4x8
Vállból nyomás 3x8
Bicepsz állva 3x8
Lehúzás mellhez 4x8
Felhúzás 1x8 + rávezetők
Lábhajlítás 4x8
Vádli állva 4x20
2-3 Has gyakorlat
Plank
B
Fekvenyomás 4x8
Oldalemelés 3x8
Vállvonogatás 3x8
Kalapács bicepsz 3x8
Letolás csigán 4x8
Evezés 4x8
Hiperhajlítás 4x8
Guggolás 4x8
Lábhajlítás 4x8
Vádli állva 4x20
2-3 Has gyakorlat
Plank
A-B-A
B-A-B
Jó lesz vagy van vele valami probléma ? Hétfőn elkezdeném.
Szerintem ez nem rossz kezdő edzéstervnek, 1-2 hónapig csinálhatod.
Az egyik fekvenyomást ha akarod változtasd szabadsúlyosra, vagy rúddal döntött padon, de szerintem ezt így csinálhatod.
Okés az mondjuk jó ötlet, akkor az egyik egykezesekkel fekvenyomás. A napon nem raktam tricepszet meg csuklyát mert azok kapnak eleget a többiből.
De csak 1 próbálkozás volt nagyjából, szóval tényleg keresek inkább egy profibbat :D
Második nap 10 gyakorlat rettentően sok,főleg kezdőnek ennyi nem kell,majdnem a felét kiveheted.B nap bicepszet ki lehet venni,nem kell minden nap edzeni rá.Vállvonogatást sem érzem szükségesnek,elég jól fog fejlődni a többi gyakorlattól,ráér később.Egyik nap kivenném a vádlit,jól fog fejlődni minden második napon is és 20 ismétlésből is le lehet adni,12-15 sem sok.Lábhajlítást sem kell minden nap,nem hiszem hogy az extra volumen többet adna.Guggolást elsőnek tenném,nem értem hogyan lehet az egyik legmegterhelőbb gyakorlat oldalemelés,vállvonogatás stb után 8.-nak tenni miközben ehhez kell a legtöbb erő,energia.3 szett elég lesz,nincs szükség 4-re.
Túl sokat akarsz csinálni egyszerre,a teljes testes edzés nem az izolációs gyakorlatokról ,arról szól hogy összetett gyakorlatokat gyakran csinálva egy "bázist" építs fel izom és erő tekintetében a leggyorsabban.Izoláció jöhet utána plusszba amikor tovább bontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!