Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5,5 millio beoltottnal kondite...

5,5 millio beoltottnal konditerembe is lehet menni vedettsegi nélkül?

Figyelt kérdés

2021. júl. 1. 04:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
26%

50 soros mélyfilozófát gyártasz arról, hogy a világon semmi baj nincs azzal, ha valaki nem oltatja be magát, sőt, társadalmi szempontból ez még fantasztikus is, nem is beszélve a gazdaságról, aztán bedobod, hogy "lehetséges", hogy te is amúgy be vagy oltva, de az ugye államtitok, hogy most akkor be vagy-e, avagy sem. roppant felnőttes, és logikus reakció, valóban.

én semmiféle kutatómunkát nem végeztem oltásügyben, öcskös. van annyi eszem, hogyha egy világjárvány történik, és van rá megoldás, akkor beoltatom magam, és ennyi. általában azok kezdenek el a témában elmerülni, és tartják magukat aztán roppant tájékozottnak, akik nem akarnak oltatni, és a "világ-igasssága", meg "máriaországa" blogokból majd kiphdz-ik magukat járványszakértelemből

roppant hiteles, amikor egy hidegburkoló elkezdi túrni a netet, és immunológiáról, járványhelyzetekről, statisztikákról, és génmanipulált kísérletekről kezd el olvasgatni, másik kezében egy korsó barna sörrel, jah.

ezer orvosból, kutatóból, 999 beoltatta magát, nekem ennyi bőségesen elegendő ahhoz, hogy én is így tegyek, és 5,5 millió másik embernek is ez elég volt indoknak. te nem velem vitatkozol, te buta fasz, hanem az ország többségével, felfogod?

"nőjetek fel végre, vállaljátok a felelősséget, és maradjatok otthon, ha úgy tetszik"

majd mind az 5,5 millió ember otthon marad, azok kedvéért, akik nem hajlandóak oltatni, nyilvánvaló, te, szúvas agyú kretén.

2021. júl. 3. 14:55
 32/35 anonim ***** válasza:
#31: A hozzászólásaid hemzsegnek a tárgyi tévedésektol es a biológiai ertelemben hibás analógiáktól, így egy érzelmi alapokon nyugvó véleménynél nem jelentenek többet. Targyi tudás hianyaban képtelen vagy a racionális érvelésre. Ugyanezen okból nem vagy képes átlátni egy immunválasz vagy az immunológiai értelemben vett védettség komplexitasat (és nem csupán ezt, hiszen korokozok tekintetében is az almát hasonlítod a körtével, anélkül, hogy erről a leghalványabb fogalmad lenne). Vélhetőleg érzelmileg involvált vagy (vagy egyszerűen csak arrogans) igy babonás tisztelettel tekintesz a vakcinaciora (valószínűleg így éreztél a maszkokkal es a lezárásokkal kapcsolatban is). Tudashianyod okan a komplex problemakra egyszeru valaszokat, megoldasokat akarsz, amitől biztonságban és igazolva érezheted magad. Gondolkodasod dichotomikus, így azokat az árnyalt véleményeket, melyeket nem tudsz besorolni az igen/nem kategóriába, a helyzetről kialakított igen egyszerű képed es a vélt biztonságod elleni támadásnak veled es annak megfelelően, tudás hiányában érzelmi alapon reagálsz, durva személyeskedésig süllyedve. Megbocsáss, de a szinted csupán a szinten egyszerű világképpel bíró, elvakult virustagadokkal való "parbeszedre" tesz téged alkalmassá, így én itt befejeztem veled.
2021. júl. 3. 16:59
 33/35 anonim ***** válasza:
Mint írtam a könyvtáros hasonlat azért rossz jóértelmeben mert semmi sem fekete vagy fehér..könyvtárra addig volt szükség míg az emberek nem juthattak önköltségen könyvhöz..tehát időleges minden..éppúgy igaz ez az oltásra, a stadionokra, a közteri szobrokra meg bármely államilag tágogatott pézköltésre lásd kínai egyetem( érdekes kórházakat nem építgetnek lelkesen)..és mindíg lesznek olyanok akik nem értenek egyet a beruházásokkal és az ő érveik is fontosak, ugyanis a társadalom egyénekből épül fel..ez a másra mutogatás egy törzsi szint és csak az nem veszi észre aki beszűkülten gondolkodik és csak a saját igazát képes elfogadni..
2021. júl. 3. 19:53
 34/35 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még??
2021. júl. 3. 20:01
 35/35 A kérdező kommentje:
Mi van itt, mehetünk gyurni emberek mit veszekedtek, meg kérdeztem a konditemet huhuuuu
2021. júl. 4. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!