5,5 millio beoltottnal konditerembe is lehet menni vedettsegi nélkül?
50 soros mélyfilozófát gyártasz arról, hogy a világon semmi baj nincs azzal, ha valaki nem oltatja be magát, sőt, társadalmi szempontból ez még fantasztikus is, nem is beszélve a gazdaságról, aztán bedobod, hogy "lehetséges", hogy te is amúgy be vagy oltva, de az ugye államtitok, hogy most akkor be vagy-e, avagy sem. roppant felnőttes, és logikus reakció, valóban.
én semmiféle kutatómunkát nem végeztem oltásügyben, öcskös. van annyi eszem, hogyha egy világjárvány történik, és van rá megoldás, akkor beoltatom magam, és ennyi. általában azok kezdenek el a témában elmerülni, és tartják magukat aztán roppant tájékozottnak, akik nem akarnak oltatni, és a "világ-igasssága", meg "máriaországa" blogokból majd kiphdz-ik magukat járványszakértelemből
roppant hiteles, amikor egy hidegburkoló elkezdi túrni a netet, és immunológiáról, járványhelyzetekről, statisztikákról, és génmanipulált kísérletekről kezd el olvasgatni, másik kezében egy korsó barna sörrel, jah.
ezer orvosból, kutatóból, 999 beoltatta magát, nekem ennyi bőségesen elegendő ahhoz, hogy én is így tegyek, és 5,5 millió másik embernek is ez elég volt indoknak. te nem velem vitatkozol, te buta fasz, hanem az ország többségével, felfogod?
"nőjetek fel végre, vállaljátok a felelősséget, és maradjatok otthon, ha úgy tetszik"
majd mind az 5,5 millió ember otthon marad, azok kedvéért, akik nem hajlandóak oltatni, nyilvánvaló, te, szúvas agyú kretén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!