Milyen edzéstervet ajánlanátok annak, aki nem teljesen kezdő, viszont kondiban nem volt régóta?
Figyelt kérdés
Évek óta nem voltam kondiban (most tervezek menni), itthon szoktam csak edzeni (fekvőtámasz, felülés, húzódzkodás, tárogatás kézisúlyzókkal stb.), így a terhelhetőségem nincs kezdő szinten, viszont fogalmam sincs, melyik gyakorlatokat kéne összekötni. Elsősorban karra, vállra, mellre, és hasra szeretnék gyúrni.2021. jún. 29. 09:45
2/5 A kérdező kommentje:
Terveim szerint heti 5x mennék futni, és 3x edzeni.
2021. jún. 29. 10:27
3/5 anonim válasza:
Sztem ink forditva csinald... mondjuk ppl kezdesnek.
4/5 anonim válasza:
ha háromszor edzeni akkor teljes testes vagy 2 felső test 1 alsó bontás a futás miatt.
5/5 anonim válasza:
Azért minimum 1 pihenőnap nem ártana! Az izmaid nem lesznek képesek regenerálódni és ez sérüléshez fog vezetni, ráadásul előbb utóbb energiád sem lesz megcsinálni helyesen a gyakorlatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!