Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a baja az embereknek a...

Mi a baja az embereknek a tömegnövelőkkel?

Figyelt kérdés
Én 3 hónapja tolom, és hozza szépen az erőt, tömeget. 10 kg jött fel

2021. jún. 21. 06:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy rettentő drágán kapsz borzalmas minőségű tápanyagokat.
2021. jún. 21. 06:29
 2/13 A kérdező kommentje:

De működik, 10 kilát szedtem fel 3 hónap alatt vele.

Kajára meg nincs mindenkinek lóvéja

2021. jún. 21. 07:31
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem semmi bajom vele. Csak kicsit olyan, mint amikor a kommersz bmw-t teliragasztják M-betűkkel, de a hozzáértő látja, különbséget 1mp után.
2021. jún. 21. 07:40
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Egyrészt senkit sem érdekel, hogy 10 "kila" zsírt szedtél fel, illetve vízet kötöttél meg 3 hónap alatt. Nyugtass meg tisztában vagy vele, hogy nem 10 kg izomról van szó.

Továbbá ha 3 havonta 10 "kilákat" szedsz fel, akkor nagyon hamar egy telibeszart búvárruha leszel.

A kajára nincs pénzem érv pedig alapból megbukott. Akinek tömegnövelőre van pénze, annak kajára is lenne. A tömegnövelő az egyik legrosszabb ár/érték arányú kiegészítő. Zabpehely, földimogyoró, túró, rizs ehhez képest filléres tételek, de még a hús is.

Ránéztem most az egyik leginkább pörgő tömegnövelőre.

Egy zsák 26 napi adagot tartalmaz. 14300 Ft, azaz 1 adag 550Ft. Ezért cserébe kapsz kukoricakeményítőket, pálmaolajakat, tömény cukrot, meg még egy csomó fura nevű dolgot amiről pontosan nem is tudom, hogy mi. Gondolom valami olcsó ízfokozó féleség.

2021. jún. 21. 07:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a tömegnövelőkkel,hanem a fehérjékkel is például.Olyan drágák ezek a dolgok,hogy az hihetetlen.Sima kajából is lehet ezeket fedezni.Egy zacskó lencse 300 ft kb. Tele van fehérjével,vagy a bab is.Sárgaborsó stb.Sokkal olcsóbb mintha ilyen dobozos vackokat veszel több ezer forintért.Én is vettem egy pár dobozzal de nem éri meg.Aki ki akarja gyúrni magát az ki tudja e nélkül is.Ha nagyon akarja. De mindig lesz olyan hülye aki több tíz ezer forintot kiad ezekért.
2021. jún. 21. 07:43
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
miért nem eszel sima zsírt? azzal még több jönne fel és olcsóbb is.
2021. jún. 21. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
6 nem biztos. Telítettségérzetet ad, meg egy idő után okádtat a sima zsír. Lehet még le is fogyna.
2021. jún. 21. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:

Léteznek minőségi tömegnovelok.

Régen volt egy Mex size Max nevezetű. Egy évig ittam, sokat segített.

De mostmar feherjepor + zabliszt megy. Így a legolcsóbb.

2021. jún. 21. 10:58
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Én ugy vettem észre, hogy aki itt feherjezik ,meg tomegnovelozik (marmint aki ELLENE van), azoknak az első körös érvük, hogy milyen drága, a második szilárd kaja. Jó. Szerintem meg amig mindenki a saját pénzét költi, addig legyen mindegy...
2021. jún. 21. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

“ addig legyen mindegy...”

Szerintem a kérdező a véleményeket kérte. Leírták.

Szerintem mindenki azt válaszol, amit gondol, neked meg ez legyen mindegy. Úgysem szabhatod meg, hogy ki mit válaszolhat. Még akkor sem, ha xxl-esre huggyozod a kertben a paradicsomokat.

2021. jún. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!