Mi a baja az embereknek a tömegnövelőkkel?
De működik, 10 kilát szedtem fel 3 hónap alatt vele.
Kajára meg nincs mindenkinek lóvéja
Egyrészt senkit sem érdekel, hogy 10 "kila" zsírt szedtél fel, illetve vízet kötöttél meg 3 hónap alatt. Nyugtass meg tisztában vagy vele, hogy nem 10 kg izomról van szó.
Továbbá ha 3 havonta 10 "kilákat" szedsz fel, akkor nagyon hamar egy telibeszart búvárruha leszel.
A kajára nincs pénzem érv pedig alapból megbukott. Akinek tömegnövelőre van pénze, annak kajára is lenne. A tömegnövelő az egyik legrosszabb ár/érték arányú kiegészítő. Zabpehely, földimogyoró, túró, rizs ehhez képest filléres tételek, de még a hús is.
Ránéztem most az egyik leginkább pörgő tömegnövelőre.
Egy zsák 26 napi adagot tartalmaz. 14300 Ft, azaz 1 adag 550Ft. Ezért cserébe kapsz kukoricakeményítőket, pálmaolajakat, tömény cukrot, meg még egy csomó fura nevű dolgot amiről pontosan nem is tudom, hogy mi. Gondolom valami olcsó ízfokozó féleség.
Léteznek minőségi tömegnovelok.
Régen volt egy Mex size Max nevezetű. Egy évig ittam, sokat segített.
De mostmar feherjepor + zabliszt megy. Így a legolcsóbb.
“ addig legyen mindegy...”
Szerintem a kérdező a véleményeket kérte. Leírták.
Szerintem mindenki azt válaszol, amit gondol, neked meg ez legyen mindegy. Úgysem szabhatod meg, hogy ki mit válaszolhat. Még akkor sem, ha xxl-esre huggyozod a kertben a paradicsomokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!