Lehet valami baja a lejárt tömegnövelőknek?
Figyelt kérdés
sziasztok,itthon találtam pár tömegnövelőt valamelyik fel sincs bontva némelyikből pedig épphogy egy nagyon kicsi hiányzik,arra lennék kíváncsi hogy ezeket meglehet még inni? illetve fejt is ki valamilyen hatást edzés közben? vagy mehetnek a kukába,legrégebbi is 1 éve járt le,állagának és ízének semmi baja sincs ezért is kérdem, bele kóstoltam egy keveset de nincs tőle hasmenésem illetve hasfájdalmam.. Szerintetek még hasznos lehet?2019. máj. 23. 08:11
1/7 anonim válasza:
A tömegnövelök a lejárati idö után fokozatosan hímivarsejtekké alakulnak, de ez az ízén nem less érezhetö.
2/7 anonim válasza:
Nem innam meg ha lejart de te tudod.
3/7 anonim válasza:
Én sem innám meg szerintem. Egy élelmiszer 1 év lejárat után? Még attól is kirázott a hideg, ahogy elolvastam.
4/7 anonim válasza:
Igyad battya. Max a korhazba kotsz ki. Vegyel inkabn ujjat
5/7 anonim válasza:
4# És milyen ujjat vegyen, hüvelyket? :D
6/7 anonim válasza:
Semmi baja nincs, az csak ajanlott fogyasztasi ido, ha nem erte nedvesseg akkor siman jo az
7/7 anonim válasza:
Nem, mutatot vegyen neked. 😀 Fogyaszd egeszseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!