5,5 millio beoltottnal konditerembe is lehet menni vedettsegi nélkül?
Ezt még nem tudni pontosan. Gondolom, megint fognak kérni majd az edzőtermesek egy állásfoglalást, és akkor kiderül. Eddig minden szigorításnál/enyhítésnél így volt, nem volt egyértelmű, és felkérésre pontosítottak.
Szerintem lehet lesz menni, de ez az egyéni véleményem, nem a rendelet...
"védettségi igazolvány nélkül is szabad lesz a belépés a vendéglátó üzletekbe, szálláshelyekre, szabadidős létesítményekbe, és az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényekre, előadásokra"
Forrás: [link]
Nem tudom a konditerem minek számít, de ebből ki lehet indulni.
Volt már iylen kérdés.
Am ez fura, mert a mi termünkben meg azt harangozták be, hogy lehet majd menni nélküle onnantól.
Ugyanakkor a rendeletet értelmezve lehet majd menni nélküle. Az 500 fő felettet köti ki. Mivel ez egy rendelet, így a nem kikötött rész egyértelmű.
“Azonban lesz olyan is, ami nem változik: a sportrendezvények, a zenés-táncos rendezvények, és a zárt térben vagy 500 főt meghaladó szabadtéren tartott egyéb rendezvények tekintetében maradnak az eddigi szabályok. Azaz ezeken az eseményeken marad a létszámkorlátozás, és továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajtuk – vagy 18 év alattiak esetében védett személy felügyelete mellett.”
Nekem ebből az jön le, hogy edzőterem, fedett uszoda - ugyanúgy kell a kártya🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!