Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 4 vagy 5 teljes test...

Heti 4 vagy 5 teljes test edzés sok egy héten?

Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Igen, sok. Még heti 3-al is problémás a regeneráció, ha rossz a kajád vagy nem alszol eleget.
2021. jún. 6. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen irreális. Főleg kezdőként az ember azt hiszi, hogy ez a testépítés dolog úgy működik, hogy ha jól szétedzi minden nap az összes izomcsoportját, keményen, nagy súlyokkal, sok ismétléssel, akkor attól majd akkora lesz, mint Thor. Középiskolás hülyegyerekként én is ezt hittem. Minden héten négyszer lenyomtam egy teljes testes edzést (lábat szigorúan kihagyva, csak felsőtest), aztán hazamentem, ittam egy tömegnövelő turmixot, aludtam öt órát, másnap bementem a suliba, utána pedig rohantam is a konditerembe. Ezt csináltam másfél éven keresztül, aztán csodálkoztam, hogy alig fejlődök valamit. Utána jöttem csak rá, hogy a testépítés egy rohadt bonyolult dolog. Nagyon nem mindegy az edzésterv, az étkezés, az alvás, a regeneráció, a bemelegítés és a nyújtás.
2021. jún. 6. 23:41
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Heti 7 teljes testes edzés is működhet, ha jól programozod. Aki a teljes testes edzes kapcsán, mindig regenerációval jön, az nincs tisztában az edzésprogramozással, és csak a hagyományos, gyúrós séma van a fejében, hogy minden edzésen szétküldöm az adott izmot.
2021. jún. 6. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
43%

4 jó lehet még.

Hétfő, szerda, péntek, vasárnap. És mindig csúszik egy napot a kövi hét.

Egy testrész 1 gyakorlat.

2021. jún. 7. 06:15
 5/14 anonim ***** válasza:
ez attól is függ mennyi időt "gyurmázól" gondolom nem 30 percet,de pihenj eleget és igyál elegendő folyadékot.
2021. jún. 7. 08:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"Heti 4 vagy 5 teljes test edzés sok egy héten?"

Ha minden izomra 1 munkasorozatot végzel, akkor nem. Azaz ennyiből nem lehet megmondani

2021. jún. 7. 11:31
 7/14 anonim ***** válasza:

"Teljesen irreális. Főleg kezdőként az ember azt hiszi, hogy ez a testépítés dolog úgy működik, hogy ha jól szétedzi minden nap az összes izomcsoportját, keményen, nagy súlyokkal, sok ismétléssel, akkor attól majd akkora lesz, mint Thor. Középiskolás hülyegyerekként én is ezt hittem."

Ez jó:) Én is röhögök magamban a konditeremben, mikor a sok x lábú fiatal kokszos (életében 2 percet nem sportolt ezelőtt), akiknek csak bicepszük van, szigorúan rázogatják a shakert az öltözőben. A nem kokszos fiatalok meg még durvábban rá vannak izgulva a turmixokra:)

2021. jún. 7. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 én csak izületvédőt iszom tömegnövelő meg a kaja,a fehérje is kajából eszármazik.Nem a kérdező vagyok.
2021. jún. 7. 11:54
 9/14 anonim ***** válasza:

"#7 én csak izületvédőt iszom tömegnövelő meg a kaja,a fehérje is kajából eszármazik.Nem a kérdező vagyok."

Vállfájásra van valami jó ízületvédő tipped? Én kiegészítőnek szintén ízületvédőt szedek, arthro guard, tablettás

2021. jún. 7. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Minek eroltetitek ezt a teljes test meg also felso edzest? 3 napossal sokkal jobban lehet fejlodni. Eleg heti 2x leedzeni normalisan tobb gyakorlattal egy izomcsoportot.
2021. jún. 7. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!