Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljes testes edzés esetén...

Teljes testes edzés esetén miért csak 3x edzünk egy héten?

Figyelt kérdés

Elég sok cikket olvastam a teljes testes edzésről, mindegyik írásban volt, ami más volt mint a többiben. Viszont egy közös pontjuk volt, a heti 3 edzés. De miért nem 4?

Ugye az lenne a lényeg, hogy 1 nap kimarad. De akkor péntek után miért marad ki 2 is? Nekem úgy lenne logikus, hogy megy rendesen tovább.

H, SZe, P, V, K, CS, Szo, H

2020. jún. 3. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Megterhelőek az ilyen edzések, jó dolog az a 2 nap pihenő.

Ha neked nem kell akkor csinálhatod 1 nap pihenővel is.

2020. jún. 3. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt írták 1-2 helyen. De ha a szokásos H-SZe-P sémát nézzük, ott sincs 2 nap pihenő, csak 1. Ezért fura nekem ez így.
2020. jún. 3. 17:57
 3/7 anonim válasza:

Nem akarok beszólni, de ha nem csak olvasnál róla hanem csinálnád mondjuk egy pár hónapig szerintem rá jönnél.

De a lényeg az, hogy vannak ünnepnapok, meg a pénteki buli is keresztül húzhatja a számításod, ilyenkor tudsz csúsztatni. H, Sz, P vagy H, Sze, Szo. De volt, hogy hétfőtől kezdve csúsztam valami program miatt, de a lényeg, hogy a vasárnap szabad volt. De az elsőnek igaza van mindenben.

2020. jún. 3. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csináld a Starting Stregthet 3 hónapig és megtudod
2020. jún. 3. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
A pénteki és a hétfő edzés között 2 teljes nap telik el, ott van a 2 nap pihenő.
2020. jún. 3. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Többet csinálnál túledzenéd magad
2020. jún. 3. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Hétfői meg szerdai edzéssel, ha ugyanakkor edzel, akkor kb 2 nap van a két edzés között... :)
2020. jún. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!