Van aki a teljes testes edzessel fejlodik, hogy heti 3 nap edzes, es minden testreszzre 1 gyakorlat?
Figyelt kérdés
Nem a 16-19-22 eves gilisztakat kerdezem meg a kukac szemelyi edzoket2019. dec. 10. 15:16
1/11 anonim válasza:
Naturálban alapvetően optimálisabb, mint az osztott terv,viszont az osztott tervnek is vannak előnyei, így azt sem kell teljesen elhagyni. Nekem, ami a legjobban bevált, az a hst, amibe beiktatok 2 hét osztott edzést is.
2/11 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Nekem a push-pull-leg sokkal jobban fekszik mind a magam, mind a környezetem megítélése szerint.* De ettől függetlenül próbáld ki pár hónapig! Lehet, hogy neked működni fog, semmi nincs kizárva.
*Az egyik haverral nem találkoztunk majd' 3 hónapig. Mikor összefutottunk, végigmért és ezt mondta "áááá...jól nézel ki!" Bizonyos helyzetekben ezt jobb érzés faszi szájából hallani. :D Meg a teremben is többen megjegyezték már.
3/11 anonim válasza:
heti 3 teljes test, váltakozva A nap B nap más gyakorlatokkal simán működhet
4/11 anonim válasza:
En nyomtam igy sokaig. Eroben sokat fejlodtem.
5/11 Goosebump válasza:
Én felső testre és lábra bontottam szét és mindkettőből heti kettő van. Nekem jobban bevált mint az osztott program vagy az egyéb túl sok gyakorlat egy izomra koncepciók. 11 év után ez lendített túl a stagnáláson.
6/11 anonim válasza:
En egesz testessel kozelitettem meg a natur maxomat. Heti 4 sulyzos, egy sajat testsulyos edzessel. Tomegeleshez es dietahoz is jol lehet illeszteni. Tobb fajta impulzust tudsz adni az izomcsoportoknak nagy intenzitassal mint egy osztott edzesnel. Minel jobban, tobb reszletbe szethuzod az intenzitast (nem a volument) novelve, annal jobb.
7/11 anonim válasza:
Natural maxig szinte bármivel el lehet jutni, ha a progresazió megvan.
8/11 A kérdező kommentje:
Akkor irjatok le az edzesfelosztasaitokat
2019. dec. 11. 10:28
9/11 A kérdező kommentje:
Mi a heti ossz sorozatszam amit kell vegezni?
2019. dec. 11. 12:05
10/11 anonim válasza:
Én úgy feljődöm, ahogy kérdezted a kérdésben. kivéve, h én heti 2x járok le, de több sorozatot végzek.
Mondjuk vállra csinálok edzésenként 2 széria oldalemelést is + 3 széria döntöttet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!