Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meddig lehet fejlődni teljes...

Meddig lehet fejlődni teljes testes felosztással? Vagy ez csak kezdőknek való?

Figyelt kérdés

2020. máj. 6. 00:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Barmeddig, halado szinten is tokeletes, nem ez korlatoz. 10-20 hetente erdemes edzestervet valtani, de vissza lehet ra terni.
2020. máj. 6. 07:38
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Natural maxig.
2020. máj. 6. 07:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 3évig csináltam,és erősödtem szépen.Aztán alsó-felső testre tértem rá.

Akkorra már túl sok volt a terhelés.Hiszen a tárcsák megszaporodtak a rúdon.És hát felhúzni,fekvenyomni,guggolni ilyen osztásban elég húzós már.Nem tudtam regenerálódni.Elkezdtem kísérletezniTöbb szériát,kevesebbet,más gyakorlatokat..

Csináltam periodizációt pedig.

Ez viszont nem jelenti azt,hogy nem lehetett volna tovább folytatni,de én meguntam az okoskodást,kísérletezést,és kezdtem úgy érezni,csak elb..om az időt vele,és áttértem osztottra,ami bejött.

De mint az elöző hozzászóló irta,tkpen régen nem is osztottak semmilyen testet,hanem 3napos egésztestes programokat használtak,és kva jol tudtak kinézni.

2020. máj. 6. 08:07
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
Akármeddig
2020. máj. 6. 08:12
 5/19 anonim ***** válasza:
9%
Ameddig van időd rá..egy ilyen edzés lazán van 2 óra vagy több is.
2020. máj. 6. 08:54
 6/19 anonim ***** válasza:

#3 "És hát felhúzni,fekvenyomni,guggolni ilyen osztásban elég húzós már."

Egész testes edzésben ezt a 3 gyakorlatot intenzitástól függetlenül, pont azért szedjük 3 külön napra, hogy ne lépjen fel a leírt jelenség. Erre a 3 gyakorlatra építve célszerű 3 (esetleg 4) napi bontásban összerakni a komplett edzéstervet.

2020. máj. 6. 09:22
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

#5 Ez így nem igaz. 50-60, maximum 70 perc ha guggolsz vagy felhúzol nagy súllyal. El nem tudom képzelni, mit molyol valaki 2-2,5 óráig egy egész testes edzéssel.

Sajnos a válaszokból is látható, hogy kevesen tudják jól alkalmazni, személyre szabni.

2020. máj. 6. 09:25
 8/19 anonim ***** válasza:
58%

ha 2 óráig tart egy teljestest edzés akkor ott valami baj van :DDDDD teljes test edzésnél 2,illetve 3 gyakorlatot alkalmazunk az izmokra,én kettőt a kisebbre és 3-at nagyobb izomra.

:D ez kb 50 perc :D + 10 perc bemelegítés

Mondjuk pont most alsó-felső testes felosztásban edzem

2020. máj. 6. 09:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

" 2,illetve 3 gyakorlatot alkalmazunk az izmokra,én kettőt a kisebbre és 3-at nagyobb izomra."

Ez is egy hiba. 1 gyakorlat, minden izomcsoportra. Ha 2-3 gyakorlatot megcsinálsz, 50 perc alatt, ott szintén baj van. :)

2020. máj. 6. 09:29
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, edzésenként. Ha összegezve mondtad a 2-3 gyakorlatot az rendben van.
2020. máj. 6. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!