Calsithenicsben egy héten 3 teljes testes edzés vagy osztott edzés az előnyösebb?
Figyelt kérdés
Utána olvastam de a vélemények megosztóak. Személyszerint a heti 1 izomcsoport intenzívebb megedzése jobban bejönne nekem. Viszont 1 hét alatt annyit visszafejlődhet az izomzat hogy stagnáljak. Ezt konkrétan a guggolásaimnál vettem észre. A teljes testes edzésem az úgy nézne ki, hogy van 7fajta gyakorlat és mindegyikből 3 sorozatot és 8-12 ismétlést csinálnék, csak sajnos ez több idő ami szűkös nekem. Szerintetek az intenzívebb edzések dropsettekkel vagy a heti 3x teljestestes az előnyösebb?2018. máj. 23. 06:08
1/4 anonim válasza:
Saját test súlyjal mindegy. Úgyse kap olyan terhelést egy idő után amiből nehéz regenerálódni.
2/4 anonim válasza:
Én push-pull-leg edzéseket csináltam. + amikor már volt erőnlétem, akkor külön napon kezdtem gyakorolni a különféle gyakorlatokat.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a teljes testes edzés jó lenne, de a 6 napos push pull leg-ben is látok fantáziát.
4/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor szerintetek 6 nap pihenő alatt az adott izomcsoport nem fog visszafejlődni. Végülis ha belegondolunk a teljes testes 3x edz de nem nagy intenzitással így rövidebb idő alatt regenerálódik az izom. Az 1 alkalmas módszer viszont jobban megdolgozza az izmot és így több pihenő idő kell s ez idő alatt lassabban de ugyancsak fejlődik az izom.
2018. máj. 24. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!