Mikor kezdjek szálkásítani? (Képpel)
Figyelt kérdés
Sziasztok 16/f vagyok.
Tömegelek és már 17,1 % a testzsírom, de sajnos még nem vagyok olyan nagy izomból. A kérdés, hogy szerintetek meddig menjek zsírból? Vagy, hogyan szedjek fel izmot minél szálkásabban maradva?
2021. ápr. 13. 18:08
22/36 A kérdező kommentje:
Ja és aki nagyon lehordott itt engem, hogy sovány vagyok. Az gondoljon már magára egy picit, hogy o hogyan nézett ki 16 évesn, jó? Köszönöm!
2021. ápr. 13. 23:45
24/36 $$$$$ válasza:
Na az tuti hogy nem 17% a testzsirod hanem 15 vagy kevesebb. De amugy ne foglalkozz azokkal akik leszoltak. Edz kemenyen és ne foglalkozz masokkal. És hidd el ha nem adod fel lehet robosztus alakod :D. Nem vagy te annyira magas. Én 203 cm vagyok jelenleg és122 kg.(a testzsiromat utoljara kb. 1 hete neztem akkor 19,7 volt. Tehat most is ott körül van). Nekem meg nagyon messze a célom joval nagyobb akarok lenni.(nyilvan fogok majd szalkasitani).Én 15 evesen 9.ben 198 cm voltam es 75 kg. Annyit rontotam el hogy sajnos nem edzettem azota folyamatosan. Voltak kisebb nagyobb kihagyasaim. De most miota ujra kezdtem bele szerettem. Ez egy nagyon szerethető sport. Csak rá kell érezni illetve kellenek edzős haverok akik motivalnak. Utana egy idő utan az ember motivalja sajat magat. De amugy szerintem is tömegelj.Nem muszaj gyorsan tömegelni. Én most pl. Heti 0,5 kg-t szedek fel(4500-4800 kaloriaval). Most nyarra nem szalkasitok le mert van eröben egy celom. Az ha minden jol megy kb. nyar kozepere meglesz.
25/36 anonim válasza:
A kepen jol nezel ki. Ne tomegelj. Inkabb iratkozz be egy profi sportegyesuletbe a gyuras mElle.Pl box,birkozas vagy,ami erdekel es izmosit is.
26/36 anonim válasza:
Én 16 évesen már erőemelő országos versenyen voltam dobogós, akkor is kivoltam pattintva, azóta eltelt pár év, betoltunk pár kúrát Béci komámmal, és brutális izomzattal vagyunk ellátva. Ennyire vékony emlékeim szerint olyan 10-11 éves koromban voltam, akkor kezdtem gyúrni, 14 évesen már versenyre akart küldeni mindenki, de nem vonzott a tangában feszítés a színpadon, így erőemelő lettem. 16 évesen már 43 as pajszer volt, ami azóta már 50. Szóval sok sikert, van mit behoznod
27/36 anonim válasza:
Merre laksz? Lenne kedved találkozni?
28/36 anonim válasza:
Vékonyan a kockahas nem nagy szám. Hiába pontoztatok le a hasonló válaszokat, de neked még javában tomegelni kéne.
És ezalatt nem az őrült verziót értem. Laza 200kcal szufficit per nap relatív hosszabb távon mukodne.
29/36 anonim válasza:
A lényeg, hogy sok hozzászólónak igaza van, nagyon gebe vagy, tömegelj pár évig, aztán pucold le ha már van rajtad izom. Ameddig a kulccsontod kilóg, addig még vékonyka vagy, majd ha lesz mellizmod szépen eltűnik, ugyanúgy mint a vállcsontod is
30/36 A kérdező kommentje:
26-os pont erről beszélek ez most miért jó?
A többi választ nagyon köszönöm felhasználom, majd. ❤❤
2021. ápr. 14. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!