Szálkásítsak vagy tömegeljek? (képpel)
Sziasztok. Régebben edzettem, de aztán abbahagytam az egészet. 1 hónappal ezelőtt újból nekiálltam az edzésnek, az ICF 5x5-öt kezdtem el csinálni, mellette pedig 3000 kalóriával tömegeltem.
Most így nézek ki: [link]
Láthatjátok, ilyen skinny-fat vagyok, nincs rajtam sok izom, viszont zsír az van.
Ma belenéztem a tükörbe és most nem tudom, hogy mit kellene tennem, folytassam a tömegelést, így szedek fel izmot, viszont zsírosabb is leszek és ha majd szálkásítanom kell akkor lehet hogy majd egy 15-20kg-ot le kell adnom. Vagy pedig elkezdjek szálkásítani, így lemegy rólam a zsír, viszont eléggé sovány leszek, mivel nincs rajtam sok izomtömeg és visszaesik az erőm, amit ez alatt az 1 hónap alatt megszereztem.
Szerintetek melyik lenne az ideális opció, tömegeljek, vagy szálkásítsak?
Köszönöm szépen előre annak aki elolvassa ezt a hosszú szöveget és válaszol a kérdésre.
19/F
188cm
89kg
Kétlem hogy 19 éves vagy.
De mindegy.
188 se vagy szerintem de az is mindegy
És ja.. Izom sincs rajtad!
Hát..
Szemmel láthatóan rossz a genetikád! 😂
A kettő nem zárja ki egymást.
Én pl az LCHF/ketogén étkezést javasolnám és két legyet ütsz egy csapásra. Szalkasodsz is, mert a saját zsírod lesz az üzemanyag és ha több kalóriát viszel be, akkor még nőni is fogsz.
Igazából mindegyik jó de amit írtam az elején a Street workout ot az tuti segítene. Nem könnyű,de bele lehet jönni.
Ès nem pont a csövön lengedezèst kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!