Mikor kezdjek szálkásítani? (Képpel)
Sziasztok 16/f vagyok.
Tömegelek és már 17,1 % a testzsírom, de sajnos még nem vagyok olyan nagy izomból. A kérdés, hogy szerintetek meddig menjek zsírból? Vagy, hogyan szedjek fel izmot minél szálkásabban maradva?
mi lett ezzel a topikkal?? Ez testépítő kategória, nem értem miért vannak lepontozva azok akik azt írták hogy sovány az emberünk, mivel ez így van. Testépítő fizikum kb 180 cm/90 kg szárazon kezdődik, emberünk meg tippre 60 kiló.
Most hogyha te szálkásításra adod a fejed, akkor kb el fogsz fogyni. Az hogy valaki szemében jó vagy így, az lehet, de testépítő szemmel, bocsánat, de ez semmi. Nyilván nincs olyan kategória, hogy fitness, vagy jol kinéző emberek, vagy ilyesmi, de mégegyszer bocsánat még sportosnak sem vagy mondható.
Ha tanásra vársz, akkor itt egy:
Szedj fel +20 kilót izomban és zsírban egyaránt, aztán szálkásíts le 3-5 kilót. Ez kb 3 évet ölelne fel.
Ez nem 17% tzs, hanem kb 10, ami nem azt jelenti hogy szálkás vagy, hanem sovány. Csak nézz rá erre a 2 képre:
Mindkettőnek kockás hasa van, csak az egyiken van számottevő izomtömeg, a másikon meg nincs. Más az összkép.
Nem tudom hogy mi a célod, de ha izmos akarsz lenni, akkor kell egy jó étrend, és edzésterv. Ha ilyen akarsz maradni, akkor nem kell nagyon csinálnod semmit, nemtudom hogy edzel-e, de ha igen akkor folytasd, mert különben zsírosabb leszel.
12-es megértem köszi.
Amúgy 73 kg vagyok, és 187cm itt van még kép.
Edzek heti 5 ször 1,5 órát.
erintem azért sportos alakom az van még ha sovány is vagyok. De ezt mindenki maga dönti el.
És figyelek az étrendre egy ideje.
Szerintetek 3700 kcal, 180g fehérje, 135g zsír,
410g szénhidrát.
Ez jó napi bevitelnek?
Köszönöm 18-as.
Én is úgy gondolom, hogy 16 évesen inkább örülök pl. Hogy hájas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!