Hány szett menjen egy izomra, ha hetente háromszor edzem?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 21:35
22/25 A kérdező kommentje:
Edzésenként? Változó. 5 és 9 között bármennyit. Néha valamit át tudok rakni egy másik napra. Pl hasazást. Vagy két gyakorlatot összerakok, az például számolható külön is vagy egyben is. Na most melyik? Stbstb soktényezős ez is.
2021. ápr. 5. 15:14
24/25 A kérdező kommentje:
Nem én voltam. Nekem nem olyan tiszta, mit mondtál, nem pontoztam semmit inkább. :D
2021. ápr. 5. 16:18
25/25 anonim válasza:
Próbálok normálisan válaszolni mert ugy látom senkinek se ment. Ha heti haromszor edzel akkor 4-5 szett elég egy izomra. Szettenként a hivatalosan legjobb a 4x12 sorozat. Mindig akkora súlyt válassz hogy ez a 4x12 kijöjjön úgy hogy az utolsót már nehezen tudd végrehajtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!