Vélemény erről a turmixról edzés után? Tömegnövelés a cél.
1 adag fehérjepor
50g zab
2dl tej
20g mogyoróvaj
1 banán
630kcal
70g ch
40g prot
21g fat
2: az eléggé broscience bullshit, hogy az izmok az edzés utáni pár percben szívószállal szipkodják a fehérjét és ha eszel mellé valami töményebb kaját akkor már úgy lelassul a szipkodás, hogy nem fejlődsz eléggé. Nincs ilyen. Ott van még az edzés előtt megevett kaja proteinje is a szervezetedben, semmi se történik, ha kicsit később dolgozza fel a szervezeted az edzés után bevitt fehérjét.
Vélemény a turmixról: én az elolvasásától is elhánytam magam és émelyeg a gyomrom, de ha te bírod és beleillik a napi étrendbe akkor hajrá.
5# Ki mondta, hogy egyből felszívódik?
4# miért kell kiforgatni más szavait nem értem, nem szívja úgy nyilván, de könnyebb megemészteni és könnyebb a felszívódása naturon. Na mindegy, számomra így jó ezt tapasztaltam és leírtam. Én nem kaja után szoktam edzeni közvetlen, hanem üres gyomorral.
Fehérjét idd meg egyből edzés után, a többit turmixban kb 40 perccel fogyaszd edzés után.
Jók ezek a turmixok, én fiatalkoromban 1500-2000 kalóriás turmixokat ittam, így híztam 20 kilót egy év alatt
(Természetesen nagy része nem izom volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!